Arkadaşlar merhaba 4 GB RAM var yetmiyor. Bana önerebileceğiniz düşük RAM harcayan Linux işletim sistemi için ideal bir metin düzenleme uygulaması var mıdır?
Ben HTML düzenlemek için arıyorum ama bazı HTML'ler nasıl oluyorsa 3 satıra toplanmış ve 1MB oluyor haliyle bir şey silerken ve yazarken tüm metni kaydıracağından donuyor.
Ben HTML düzenlemek için arıyorum ama bazı HTML'ler nasıl oluyorsa 3 satıra toplanmış ve 1MB oluyor haliyle bir şey silerken ve yazarken tüm metni kaydıracağından donuyor.
@Bedirhan6663 Sana "Sublime Text 3 Dev" öneririm. Ben de web sayfası düzenlemekle uğraştığım zaman onu kullanıyorum. Aslında ne istersen kullanabilirsin. Visual Studio da olur.
HTML düzenleyeceksen sublime-text3 indir çok hafif ve bir o kadar işlevseldir. Kodları tahmin etme ve renkli hale getirme özelliği vardır. SSD olmasa bile hızlı çalışır.