Selam, bu aralar macera aramak istediğimden Linux'a geçmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. İlgimi Arch Linux çekti, tasarımı falan bir de Xfce GNOME falan ne oluyor? Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
Selam, bu aralar macera aramak istediğimden Linux'a geçmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. İlgimi Arch Linux çekti, tasarımı falan bir de Xfce GNOME falan ne oluyor? Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
Arch ve arayüzünü beğendim ifadelerini bir arada kullanan birinin ilgisini çeken şeyin Arch olmadığından eminim.Arch ilginizi çektiyse artix vs. kullanabilirsiniz.
Yani haklısınız tabii, ama ismi vs. hoşuna gitmiştir ne bileyim.Arch ve arayüzünü beğendim ifadelerini bir arada kullanan birinin ilgisini çeken şeyin Arch olmadığından eminim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.