Peki bunlara blackarch toollarını ekleyebilir miyiz?Kolay kurulumu olan Arch tabanlı dağıtımlar var hocam. Manjaro, Cachy OS, Arco, EnderousOS gibi.
Peki bunlara blackarch toollarını ekleyebilir miyiz?Kolay kurulumu olan Arch tabanlı dağıtımlar var hocam. Manjaro, Cachy OS, Arco, EnderousOS gibi.
Bilmiyorum ama Arch'ta her sey vardir nerdeeyse ama Manjaro'da stabil surumu olan paketleri tutar ve eksiklikler de vardir.Peki bunlara blackarch toollarını ekleyebilir miyiz?
Anladım hocam teşekkürlerBilmiyorum ama Arch'ta her sey vardir nerdeeyse ama Manjaro'da stabil surumu olan paketleri tutar ve eksiklikler de vardir.
Peki bunlara BlackArch toollarını ekleyebilir miyiz?
Peki depoları nasıl ekleyebilirim bununla alakalı önerebileceğiniz bir rehber var mıDepoları eklerseniz evet.
Peki depoları nasıl ekleyebilirim bununla alakalı önerebileceğiniz bir rehber var mı
Teşekkürler hocam![]()
How to Install BlackArch Tools on Arch Linux
Turn your regular Arch Linux installation into a pentesting lab by adding the BlackArch repository and installing powerful security tools.www.makeuseof.com
Sanırım bu işinizi görecektir.
Güncel sistem dediğin anda arch zaten.Selamlar arkadaşlar.
İlk sorum: Ben henüz yeni yeni Linux tarafına geçmiş bir kullanıcıyım bana önermiş olduğunuz dağıtımlar nelerdir? Normal kullanımdan çok siber güvenlik kısmıyla ilgilenmeyi düşünüyorum. Sizlerden ricam önereceğiniz dağıtımın güncel sistemlere uyumlu olmasıdır. Cihazımı aşağıda belirttim.
İkinci sorum Linux işletim sistemini harici diskime kurmak istiyorum Kali ve Mint dağıtımlarını kurmayı denediğimde GRUB önyükleyicisi seçmeme rağmen dahili diskimdeki EFI kısmına kurulmakta fakat ben grubunda harici diskime kurulmasını istiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Cihazım: ASUS TUF Gaming A15 FA507NU (Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 24 GB RAM)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.