cengover_ekin
Kilopat
- Makaleler
- 1
Sorunsuz yüklediyseniz uygulamalarda gözükmesi lazım. Arama yerinden kontrol ettiniz mi?İndirdiğimiz Vibrantlinux'u
Sorunsuz yüklediyseniz uygulamalarda gözükmesi lazım. Arama yerinden kontrol ettiniz mi?İndirdiğimiz Vibrantlinux'u
Burada nerde acaba yani hangisiSorunsuz yüklediyseniz uygulamalarda gözükmesi lazım. Arama yerinden kontrol ettiniz mi?
Az sonra bilgisayara indirip bakayım.Burada nerde acaba yani hangisiEki Görüntüle 832720
Sizinle sesli iletişime geçme şansım var mı acaba ? Dİscord veya farklı platform üzerinden.Az sonra bilgisayara indirip bakayım.
Maalesef hocam. Buradan yardımcı olmaya çalışırım.Sizinle sesli iletişime geçme şansım var mı acaba ? Dİscord veya farklı platform üzerinden.
Tamamdır.Cevabınızı bekliyorum indirdikten sonra yazarsanız çok iyi olur.Maalesef hocam. Buradan yardımcı olmaya çalışırım.
Denediniz mi acaba ?Maalesef hocam. Buradan yardımcı olmaya çalışırım.
Hocam fakat oyunlarda işe yaramıyor. Acaba steam'e bastığımızda mı işe yarıyor?Hocam şöyle bir proje var. zee-mzha/vibrantLinux
Github'dan clone edip deneyebilirsiniz. Eğer Arch tabanlı bir dağıtım kullanıyorsanız AUR'da mevcut bu paket. Sadece "doygunluk" değiştiriyor tam da sizin aradığınız şey.
Intel kaynaklı değil aslında bu tarz şeyler genelde Xorg komutları ile çözülüyor fakat tam olarak komutunu bulamadım ama Windows'taki gibi grafik kontrol uygulamalarının Linux'a gelmesi lazım. Herkes komut sistemi kullanmak istemeyebilir ki bu çok normal bir durum. Nvidia'nın mesela Linux kontrol uygulaması çok güzel, Intel de öyle basit bir şey yapabilir.
Hocam bende böyle bir ekran çıkıyor.Bende arayüzü böyle. Ayarı istediğim gibi ayarlayabiliyorum. (kullandığım kartı imzamda görebilirsiniz)
Eki Görüntüle 574001
Sitesinde anlatmış hocam. zee-mzha/vibrantLinux
Kod:git clone https://gitlab.com/zee220/vibrantlinux ~/vibrantlinux cd ~/vibrantlinux ./update.sh[/CODE [/QUOTE] Hocam bende böyle sorun oluştu.
Komut bulunamadı diyor hocam.Sisteminizde Git yüklü değilmiş. Aşağıdaki komutla kurabilirsiniz.
sudo apt install git
bunu nasıl kurucaz linuxta yeniyimdeHocam şöyle bir proje var. zee-mzha/vibrantLinux
Github'dan clone edip deneyebilirsiniz. Eğer Arch tabanlı bir dağıtım kullanıyorsanız AUR'da mevcut bu paket. Sadece "doygunluk" değiştiriyor tam da sizin aradığınız şey.
Intel kaynaklı değil aslında bu tarz şeyler genelde Xorg komutları ile çözülüyor fakat tam olarak komutunu bulamadım ama Windows'taki gibi grafik kontrol uygulamalarının Linux'a gelmesi lazım. Herkes komut sistemi kullanmak istemeyebilir ki bu çok normal bir durum. Nvidia'nın mesela Linux kontrol uygulaması çok güzel, Intel de öyle basit bir şey yapabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.