Linux İçin Doygunluk Ayarı

Sorunsuz yüklediyseniz uygulamalarda gözükmesi lazım. Arama yerinden kontrol ettiniz mi?
Burada nerde acaba yani hangisi
1610486131387.png

Hocam şöyle bir proje var. zee-mzha/vibrantLinux
Github'dan clone edip deneyebilirsiniz. Eğer Arch tabanlı bir dağıtım kullanıyorsanız AUR'da mevcut bu paket. Sadece "doygunluk" değiştiriyor tam da sizin aradığınız şey.

Intel kaynaklı değil aslında bu tarz şeyler genelde Xorg komutları ile çözülüyor fakat tam olarak komutunu bulamadım ama Windows'taki gibi grafik kontrol uygulamalarının Linux'a gelmesi lazım. Herkes komut sistemi kullanmak istemeyebilir ki bu çok normal bir durum. Nvidia'nın mesela Linux kontrol uygulaması çok güzel, Intel de öyle basit bir şey yapabilir.
Hocam fakat oyunlarda işe yaramıyor. Acaba steam'e bastığımızda mı işe yarıyor?

Bende arayüzü böyle. Ayarı istediğim gibi ayarlayabiliyorum. (kullandığım kartı imzamda görebilirsiniz)
Eki Görüntüle 574001
Hocam bende böyle bir ekran çıkıyor.

Sitesinde anlatmış hocam. zee-mzha/vibrantLinux

Kod:
git clone https://gitlab.com/zee220/vibrantlinux ~/vibrantlinux
cd ~/vibrantlinux
./update.sh[/CODE
[/QUOTE]

Hocam bende böyle sorun oluştu.

Sisteminizde Git yüklü değilmiş. Aşağıdaki komutla kurabilirsiniz.

sudo apt install git
Komut bulunamadı diyor hocam.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü_20240504_114353.png
    Ekran Görüntüsü_20240504_114353.png
    103,4 KB · Görüntüleme: 37
  • Ekran Görüntüsü_20240504_144948.png
    Ekran Görüntüsü_20240504_144948.png
    123,8 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
bunu nasıl kurucaz
Hocam şöyle bir proje var. zee-mzha/vibrantLinux
Github'dan clone edip deneyebilirsiniz. Eğer Arch tabanlı bir dağıtım kullanıyorsanız AUR'da mevcut bu paket. Sadece "doygunluk" değiştiriyor tam da sizin aradığınız şey.

Intel kaynaklı değil aslında bu tarz şeyler genelde Xorg komutları ile çözülüyor fakat tam olarak komutunu bulamadım ama Windows'taki gibi grafik kontrol uygulamalarının Linux'a gelmesi lazım. Herkes komut sistemi kullanmak istemeyebilir ki bu çok normal bir durum. Nvidia'nın mesela Linux kontrol uygulaması çok güzel, Intel de öyle basit bir şey yapabilir.
bunu nasıl kurucaz linuxta yeniyimde

Technopat Haberler

Geri
Yukarı