Windows kullanırken IDM gayet güzel işimi görüyordu ancak Linux'ta maalesef yerini tutacak program bulamadım. Asıl aradığım özellik video yakalayıcı özelliği bulunması, bunu sağlıklı bir şekilde başaran bir program var mıdır bildiğiniz?
Uget adlı programı denedim, tarayıcı eklentisini entegre ettim programa ancak nasıl yakalıyor çözebilmiş değilim."Uget" isimli programa göz atabilirsin.
Video yakalayıcı?Asıl aradığım özellik video yakalayıcı özelliği bulunması, bunu sağlıklı bir şekilde başaran bir program var mıdır bildiğiniz?
Xtreme Download Manager'ı daha önce görmüştüm, bir deneyeyim bakalım çalışacak mı.IDM gibi programları önermiyorum. Dosyaları parça parça indirip daha sonra birleştirdiği için dosya bozulmalarına sebep olabiliyor. İlla ki bir dosyayı hızlı indirmek istiyorsanız torrent seçeneği var mı diye kontrol edin. Genelde GNU/Linux ISO dosyalarının ve açık kaynaklı programların torrent linki olur mesela.
Yine de beğendiğim bir sitede 4 tane alternatif önerilmiş. Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.
Top 4 Best Download Managers For Linux
IDM gibi programları önermiyorum. Dosyaları parça parça indirip daha sonra birleştirdiği için dosya bozulmalarına sebep olabiliyor. İlla ki bir dosyayı hızlı indirmek istiyorsanız torrent seçeneği var mı diye kontrol edin. Genelde GNU/Linux ISO dosyalarının ve açık kaynaklı programların torrent linki olur mesela.
Yine de beğendiğim bir sitede 4 tane alternatif önerilmiş. Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.
Top 4 Best Download Managers For Linux
Video yakalayıcı?
Korsana girmez mi?Sitelerdeki videolar için yazmış.
Korsana girmez mi?
Yine de linki sitelere yapıştırıp indirebilir. Hayati bir özellik değil.
Ya da attığım 4 alternatiften birinde o özellik vardır herhalde.
Creative Commons lisansın adı.Bilemeyiz onu. Youtube'da açık lisans olabiliyor. Ben yüklediğim zaman öyle yapıyorum. Onları indirmek istiyordur belki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.