Çözüldü Linux için Phone Link alternatifi olabilecek yazılım önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lazi10

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim üzere, Windows'un Phone Link yazılımının yaptığı işler, örneğin; Android telefonunda bir arama geldiğinde, Windows'ta bu arama için bir uyarı geliyor ve bilgisayar üzerinden bu görüşme yapılabiliyor. Bu özelliği Linux'ta gerçekleştiren bir alternatif var mı? Varsa nedir?

Çözüm
Cihazları Bluetooth ile bağladıktan sonra telefondan bilinen cihazlardan ses aktarımını etkinleştirin. Sesi bu şekilde aktarır ama Phone Link gibi arama kontrolleri olan bir arayüz çıkarmaz muhtemelen. Tam emin değilim içerdiğine ama bunun için de Blueman'e bir göz atabilirsiniz.
KDE Connect. İçinde tonla özellik var.

Hizli yanitlar icin tesekkürler. Arama özelligi de mevcut mu?

Cihazları Bluetooth ile bağladıktan sonra telefondan bilinen cihazlardan ses aktarımını etkinleştirin. Sesi bu şekilde aktarır ama Phone Link gibi arama kontrolleri olan bir arayüz çıkarmaz muhtemelen. Tam emin değilim içerdiğine ama bunun için de Blueman'e bir göz atabilirsiniz.

Çözüm
Söylediğin şekilde artık gelen aramaları hem duyabiliyor hem de laptop üzerinden kendi sesimi telefona aktarabiliyorum. Blueman'ı kurarak hangi özelliklerin aktif olup olmadığını kontrol edebiliyorum. Uzun bir süredir buna çözüm arıyordum. Yardımın için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…