Linux için spicetify kullanılamıyor

yns_khrmn

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarımda Manjaro Linux kullanıyorum. Windows kullanırken sürekli kullandığım ve hoşuma giden bir eklenti olmasından dolayı Linux için de yüklemek istedim. Fakat kurulum rehberinde her şeyi doğru uygulasam bile Spotify arayüzünde hiçbir şey değişmedi.

Hem yay hem de flatpak üzerinden olmak üzere defalarca Spotify yükleyip sildim, defalarca spicetify kurdum fakat yine de olmadı ve son çare olarak buraya başvurdum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımda Manjaro Linux kullanıyorum. Windows kullanırken sürekli kullandığım ve hoşuma giden bir eklenti olmasından dolayı Linux için de yüklemek istedim. Fakat kurulum rehberinde her şeyi doğru uygulasam bile Spotify arayüzünde hiçbir şey değişmedi.

Hem yay hem de flatpak üzerinden olmak üzere defalarca Spotify yükleyip sildim, defalarca spicetify kurdum fakat yine de olmadı ve son çare olarak buraya başvurdum.

Kurulumda PowerShell'e son kodu girdikten sonra biraz bekleyin.

Flatpak olmaması gerekiyor spicetify kurabilmen için.

Fark etmez pacman daha iyi olur.
sudo pacman -S spotify-launcher komutu ile spotify yükledim ve önceden spicetify yüklemiş olduğum için spicetify backup apply ve spicetify apply komutları ile onayladım.

spicetify v2.37.1
info Spicetify up-to-date
Overwriting raw assets:
OK
success Custom CSS is updated
Applying additional modifications:
OK
Transferring extensions:
success 14:28:18 All extensions are updated.
OK
success Spotify is spiced up!

çıktıda görüldüğü gibi bir hata yok fakat uygulama içinde bir farklılık göremiyorum.
1724240019546.png

Bunları yaptıktan sonra hata olmamasına rağmen acaba spicetify sorunlu mu diye denemek istedim ve spicetify resmi sayfasındaki kaldırma bölümüncedeki komutlar ile silip ardından indirme bölümündeki komutlar ile indirdikten sonra hiçbir hata vermeden yüklenmiş oldu. Uninstall komutlarını hiç denememiştim sürekli sudo pacman -R ya da yay -R ile silip yüklüyordum belki o yüzden olabilir. Sorun çözüldü, teşekkür ederim ilgin için @hxvy0 .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı