Tum Linux dagitimlar acik kaynaktir ve kodlarina erisilebilir.Bildiğim kadarıyla Linux'un işletim sistemlerinin kaynak kodları paylaşılıyor, hangi işletim sisteminin kaynak kodları veriliyor ve nereden ulaşabileceğim hakkında detaylı bilgi verebilecek birisi var mı?
Hocam siz kendiniz açıkladınız vallahi. Söylemesi kolay yapması zor. Etrafta bu konuyla alakalı pek güncel kaynak yok. Son derece zor bir iş. Bir hata alırsanız nasıl çözeceğinizi bulamayabilirsiniz mesela. Hadi her şeyi hallettiniz, sistem boot etti diyelim. O sistem hiçbir programı desteklemeyecek, elle portlanması gerecek ki bu da çok zor bir iş.
Hocam bende pek bilmiyorum gerçekten. Attığım kaynak şuan piyasadaki sayılı kaynaklardan biri.Düzeltmem gerekirse parası olana kolay iş çünkü parası olan ya yaptırır ya da kendine öğrettirir neyse ben sizi çözüm olarak işaretliyorum fakat işaretledikten sonra size ulaşmam gerekirse nasıl oluyor bilmiyorum bu konuda yardımcı olmanızı isticem ve bu seferlik son isteğim olacak bu.
Hocam bende pek bilmiyorum gerçekten. Attığım kaynak şu an piyasadaki sayılı kaynaklardan biri.
Buradan etiketlerseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Expanded Main Page - OSDev Wiki
wiki.osdev.org
@363652 yazın direktBuradan nasıl etiketleniyor bildiğimiz Discord'dan etiketler gibi @ ile mi nasıl oluyor?
@363652 yazın direkt.
Raporlayabilirsiniz.Çözüldü olarak işaretleyemiyormuşum fakat ben size direkt teşekkür edeyim.
Bildiğim kadarıyla Linux'un işletim sistemlerinin kaynak kodları paylaşılıyor, hangi işletim sisteminin kaynak kodları veriliyor ve nereden ulaşabileceğim hakkında detaylı bilgi verebilecek birisi var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.