Anonim-308656
Kilopat
- Makaleler
- 1
Evet Linux kaynak kodları nerede?
Hızlısınız hocam.![]()
GitHub - torvalds/linux: Linux kernel source tree
Linux kernel source tree. Contribute to torvalds/linux development by creating an account on GitHub.github.com
Kardeşim şu aralar Antalya tarafındayım. Villasepetinden bir villa kiraladım keyfim yerinde yani. Bu arada hâl hatır soranımız yok senden başka eyvallah. Sen nerelerdesin şu aralar? İnşallah sağlığın sıhhatin yerindedir.Evet Linux kaynak kodları nerede?
Bu iş için uğraşmayıp hesap mı açtınız? Tebrikler işsizliğiniz için.Kardeşim şu aralar Antalya tarafındayım. Villasepetinden bir villa kiraladım keyfim yerinde yani. Bu arada hâl hatır soranımız yok senden başka eyvallah. Sen nerelerdesin şu aralar? İnşallah sağlığın sıhhatin yerindedir.
İşsizlik değil bu bence. İşsizlik dediğinin de bi' raconu var. Bence bu farklı bir fantazi.Bu iş için uğraşmayıp hesap mı açtınız? Tebrikler işsizliğiniz için.
Linux Kernel dev misiniz?Kardeşim şu aralar Antalya tarafındayım. Villasepetinden bir villa kiraladım keyfim yerinde yani. Bu arada hâl hatır soranımız yok senden başka eyvallah. Sen nerelerdesin şu aralar? İnşallah sağlığın sıhhatin yerindedir.
Aslında internette aratsanız hemen çıkar karşınıza.Evet Linux kaynak kodları nerede?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.