Roger Taylor
Kilopat
Linux'u duydum ama hiç denemedim, oyun için kullanabilir miyim?
Oyun için kullanacaksanız kullanmayın. Ama evet oyun performansı da güzel olabiliyor bayağı. Ben çok severek kullanıyorum, hatta yakın zamanda yeniden geçeceğim.Linux'u duydum ama hiç denemedim, oyun için kullanabilir miyim?
CS2 LoL ve VALORANT dışı oyun oynamıyorum bunları kurabilir miyim? Birde Discord Spotify vs. yardımcı programlar var.Oyun için kullanacaksanız kullanmayın. Ama evet oyun performansı da güzel olabiliyor bayağı. Ben çok severek kullanıyorum, hatta yakın zamanda yeniden geçeceğim.
Page not found diyor hocam attığınız linkte.Oynayacağınız oyuna bağlı, bazı oyunlarda Linux dağıtımları daha yüksek FPS verebiliyor bazı oyunlara da anti cheat yüzünden girilmiyor. Windows oyunları oynanmıyor mu diye sorarsan, oynanabiliyor. Bunun için https://lutris.net/'e göz atabilirsin.
Spotify ve Discord gibi programlı kurabilirsin. Valorant oynayamazsın, LoL indirebilirsin ama onun da desteği çok iyi diyemem. CS2 indirebilirsin.CS2 LoL ve VALORANT dışı oyun oynamıyorum bunları kurabilir miyim? Birde Discord Spotify vs. yardımcı programlar var.
Düzelttim şimdi açılır.Page not found diyor hocam attığınız linkte.
İşletim sistemi değil Linux, bir dağıtım seçeceksin, onu kullanacaksın. İlk defa kullanacaksan Home - Linux Mint bu dağıtımın Cinnamon versiyonu Windows'u andırıyor o yüzden ilk defa deneyimleyecek biri için öneririm.UI nasıl hocam bu işletim sisteminin? Çok kez duydum ama bilgim sıfır.
CS2 LoL ve Valorant dışı oyun oynamıyorum bunları kurabilir miyim? Bir de Discord Spotify vs. yardımcı programlar var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.