Ev de eski bir laptop var, ona Linux kuracağım. Daha önceden rehber yapan ya da bildiğiniz bir rehber varsa atabilir misiniz? Veya buradan yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam ben Zoom için demedim Zoom uygulamasının Linux versiyonu olduğu dünya alem bilir sorun EBA canlı ders uygulamasının Pardus için bile resmi desteği olmaması.
Hocam ben Zoom için demedim Zoom uygulamasının Linux versiyonu olduğu dünya alem bilir sorun EBA canlı ders uygulamasının Pardus için bile resmi desteği olmaması.
O linkdeki yöntem milli eğitim bakanlığı tarafından resmi olarak desteklenmiyor ayrıca güvenli değil öğretmen iseniz sorun büyük MEB sizin derslere girmenidinizi doğrulamazsa bunlar büyük sıkıntı sözüm ona Pardus yerli ve daha devletin bir kurumu olan MEB daha Pardus için uygulama yayınlamıyor.
O linkdeki yöntem milli eğitim bakanlığı tarafından resmi olarak desteklenmiyor ayrıca güvenli değil öğretmen iseniz sorun büyük MEB sizin derslere girmenidinizi doğrulamazsa bunlar büyük sıkıntı sözüm ona Pardus yerli ve daha devletin bir kurumu olan MEB daha Pardus için uygulama yayınlamıyor.
Sorun yok. GreaseMonkey eklentisine o scripti yapıştırarak girebilirsiniz, ve kodları gördüğünüz için verileriniz çalınmaz. Direkt olarak EBA'nın sitesinden girdiğin için de Milli Eğitim Bakanlığı derse girdiğini doğruluyor. Pardus da temalı Debian zaten, ondan hayır gelmez.
Böyle bir cümle kurmadan önce bence kişinin hangi platformdan canlı derslere katıldığını öğrenelim.
Yüzlerce üniversite var mesela. Her üniversitenin kullandığı sistem birbirinden farklı. Hatta aynı fakültedeki farklı derslerde bile farklı platformlar kullanılıyor, Google meets, Microsoft teams, Zoom, Canvas.
@dakovey benim kastım EBA tarafında yoksa arkadaşlar önceden ufak bir araştırma yapmıştır ayrıca konu yanlış yerle gidiyor kavga falan çıkarabilir o yüzden bu canlı ders konusuna nokta koyuyorum ayrıca üniversite falan o konuda hakkınız saygılarımla.