Linux kullanılır mı?

Bir süredir yazılımla uğraşıyorum ve çok fazla kullanan var bu sebeple merak ettim zaten kullanırsam dual-boot şeklinde kullanacağım.

Bir süredir yazılımla uğraşıyorum ve çok fazla kullanan var bu sebeple merak ettim zaten kullanırsam dual-boot şeklinde kullanacağım.
Yazılım için kullanılır evet. Linux için birçok profesyonel uygulama mevcut, hele de yazılımcıların işini kolaylaştıracak olanlardan. Alırsanız bu konuda rahat edersiniz.

Bir satırını dahi incelemeyenlerin bunu yapacağını pek zannetmiyorum. Ama böyle bir şeyin yapılabilme imkanı bile bir artıdır benim için

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Böyle bir açılışı olsun istemeyen var mı?
Aşağıdaki gibi Masaüstleri olsun istemeyen var mı?

Kindle'ına Windows yükleyebilir misin? Debian yükleniyor.

Devri kapanmış bir IBM bilgisayara Windows yüklenir mi? Minix yüklenmiş.

Dosya Ekleri

• 1606832662108.jpeg
    58,4 KB · Görüntüleme: 45
  • 1606832661455.png
    49,7 KB · Görüntüleme: 53
  • 1606832712798.png
    189,7 KB · Görüntüleme: 41
Bilmiyorum kral. Ben bu şeylere pek dikkat etmeden sadece kullanırdım. En fazla yazılım ve oyun için kullanırdım. Veri konusunda da, bu verilere erişen kişilerin deposunda yer kaplamaktan başka bir işe yaradığımı sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…