İnceleme Linux kullanım deneyimi

Cinnamon'un paket adini bulmaniz yeterli.
Sonra sudo apt install paket
Gerisini kendi hallediyor, paket adi direkt cinnamon muhtemelen.

Cinnamon'un paket adini bulmaniz yeterli.
Sonra sudo apt install paket
Gerisini kendi hallediyor, paket adi direkt cinnamon muhtemelen.

Cinnamon-desktop-enviroment sanırsam ama önce bir Update ve upgrade yapmam gerekiyor gibi. Hava sıcak gece gece yaptığım şeye bak. Ah be Linux nelere kadirsin sen.

ISO'su bile 3.5GB ama deneyelim bakalım hayırlısı zaten T27'yi 10 diğer tableti 40 liraya almıştım bitpazarından.

Hocam şu yazınızın en sonunda paylaştığınız şeyi bende Ubuntu'ya Opera kurmaya çalışırken yaptım bildiğiniz bir sürü komut girdim bir sürü paket denedim en sonunda zor bela kurdum ama oda sorunlu çıktı her açışımda parola istedi sonra ulan sende bir... Dedim Linux'a ve Windows'a geri döndüm ve dedim ki evim evim güzel evim.

Özgürlük için Linux. Bir dağıtım kurarken kimse sizden bir sözleşme imzalamanızı istemiyor. Ne güzel

Yalan yok baştan sona okumadım ama ilk paragraftan bile çok güzel bir dil olduğu belli oluyor. O yüzden tebrik etmek istedim çünkü günümüzde dilin geldiği noktaya bakarsak..

Flatpak üzerinden tek tıkla kurabilirsiniz.

Linux Mint Yazılım Yöneticisi direkt Flathub desteklidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…