Linux kurarken kaybolan veriler geri getirilebilir mi?

simgebas

Decapat
Daha fazla  
Gerçekten sinirimden oturup ağlıyorum. Tüm birikimim. Rahmetli anneannemin fotoğrafları, videolar, dosyalarım, çalışmalarım hepsi. 😭 yedekte dursun diye koyduğum tüm her şeyim gitti...
Casper Nirvana NB14 notebook bilgisayarım var. Wi-Fi'si bozuk diye yardım istedim. Buradan biri çıktı. Linux yükle, bak bakalım çalıştığını anlarsın öyle diye tarif etti.
Başka biri sağ olsun, bilmeyen biri onu yapamaz Windows 7 yükle diye yazdı. İlk Windows 7 yüklemeye çalıştım. Birkaç siteden denedim indirmeyi. Virüs koruma program, virüs tespit etti. Cesaret edemedim yüklemeye.
Sonra bu Linux dene diyen arkadaşın aklına uydum. Denedim. BIOS kısmı çok karışıktı. Dediğini yapmaya çalıştığım halde. Tüm her şeyim gitti. Wifisinin hala çalışmaması da cabası oldu...
Bu verileri kurtaramam değil mi? Ayrıca ben tekrar Windows'a geçmek istiyorum. O kadar sinirliyim ki. Bilgisayarı kullanamıyorum bile ve kurduğum şey, iyidir belki ama şu anda başaramıyorum kullanmayı. Belki sinirimdendir.
Allah aşkına yardımcı olun😥
Sildigim şeyler geri gelmez değil mi?
Ve şu iğrenç Linux'tan Windows'a tekrar nasıl geçebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diskiniz muhtemelen ext4 dosya biçiminde formatlanmış. Bu durumda önceki biçimi olan ntfs veya fat32 dosya biçiminde var olan ve silinmiş dosyaları bulmanız ve kurtarmanız zor olur.
diskinize tekrar win yükleyin ve yükleme esnasında mümkün olduğunca aynı boyutta C ve D olarak bölün.
Windowsu açıp çok fazla program yüklemeden en az disk işlemi yaparak Recover My File File gibi kurtarma programlarıyla "Partition Recovery", "Format Recovery" seçeneçlerini uygulayıp kurtarabildiğiniz kadar bilgiyi kurtarmaya çalışın.

Umarım Faydalı Olmuştur, Geçmiş Olsun :(

Diskiniz muhtemelen ext4 dosya biçiminde formatlanmış. Bu durumda önceki biçimi olan ntfs veya fat32 dosya biçiminde var olan ve silinmiş dosyaları bulmanız ve kurtarmanız zor olur.
diskinize tekrar win yükleyin ve yükleme esnasında mümkün olduğunca aynı boyutta C ve D olarak bölün.
Windowsu açıp çok fazla program yüklemeden en az disk işlemi yaparak Recover My File File gibi kurtarma programlarıyla "Partition Recovery", "Format Recovery" seçeneçlerini uygulayıp kurtarabildiğiniz kadar bilgiyi kurtarmaya çalışın.

Tekrar win nasıl yükleyeceğim? C veya d ye bölmek ne demek?
Ve son dediğinizi nasıl yapacağım?
Gerçekten şu anda kafam hiç basmıyor. Yardımcı olun lütfen

Size nasıl ulaşabilirim??
@albatrosvr

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı