Secure Boot'u kapat.
Hangi dağıtımı hangi yazma aracıyla USB'ye yazdırdın?
Kali zorunlu mu? Eğer zorunlu değilse Ubuntu ya da Fedora gibi Secure Boot desteği olan bir distro kur. Eğer zorunlu ise GRUB'a Secure Boot desteği ekleyecek şekilde düzenleme yapmak gerekecek.Kali Linux'u Rufus ile dd olarak yazdım sonra ISO olarak denedim.
Kali zorunlu mu? Eğer zorunlu değilse Ubuntu'ya da Fedora gibi Secure Boot desteği olan bir distro kur. Eğer zorunlu ise GRUB'a Secure Boot desteği ekleyecek şekilde düzenleme yapmak gerekecek.
USB'ye Secure Boot Support seçeneğini kapatarak/açarak (2 türlü de deneyebilirsin.) Ventoy kur ve ISO dosyasını içine sürükle. Onunla açmaya çalış.Kali'yi kuracağım ya.
USB'ye Secure Boot Support seçeneğini kapatarak/açarak (2 türlü de deneyebilirsin.) Ventoy kur ve ISO dosyasını içine sürükle. Onunla açmaya çalış.
Ek olarak BIOS ayarlarını sıfırla, ardından Secure Boot'un kapalı olduğundan emin ol. Hızlı önyüklemeyi de kapatman iyi olur.
USB'ye Secure Boot Support seçeneğini kapatarak/açarak (2 türlü de deneyebilirsin.) Ventoy kur ve ISO dosyasını içine sürükle. Onunla açmaya çalış.
Ek olarak BIOS ayarlarını sıfırla, ardından Secure Boot'un kapalı olduğundan emin ol. Hızlı önyüklemeyi de kapatman iyi olur.
Secure Boot hatasını aşmamıza rağmen olmuyorsa bilemiyorum hocam. Mavi ekran da bilgi alanım değil.Uygulayacağım şimdi gelişmeleri haber edeceğim teşekkürler.
Yok olmadı Security boot fail hatasını vermedi ama Ventoy'dan çok önceden de Mint yüklemeye çalışmıştım mavi ekran hatası veriyordu yine verdi.
@Bayram Tempest
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.