Linux kurulan diske Windows kurulamama sorunu

Umut Kut4y

Kilopat
Daha fazla  
@Recep Baltaş Merhaba arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarımın kendi harddiskini kullanmıyorum. Harici 1.5TB harddiskimi kullanıyorum. Buna linux yükledim 50 130 ve 1300GB lik bölümler oluşturdum. 50 ye linux u kurdum fakat linux arayüzünde bölüm oluştururken mantıksal yaptığımdan sanırım windows dosyaları 130GB lik bölüme yazamıyor. Bu sorunu nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman Delete(Bölümü Sil) tuşuna basıp bölümü kaldırın sonra tekrar yeni bölüm oluşturup deneyin. Bir şekilde o bölüme format atamıyor. O bölümü kaldırırsanız düzelir diye düşünüyorum. Bölümü kaldırdıktan sonra boşalan kısmı seçip New diyerek yeni bölüm oluşturacaksınız.

Bölümü sildikten sonra yeni bölüm oluştur dediğimde 3 farklı format cd/usb de denedim hata mesajı veriyor ayrıca xp dede denedim olmadı.

Hata mesajında birşey yazmıyor hata bu diske window yazılamaz ve birkaç sayı var. Yani tam hatırlayamıyorum windows xp kurarkende windows xp bu diske yazılamaz uyumlu değil diyor bir türlü çözemedim.

64 bit deniyorum zaten ve orjinal değiştirilmemiş msdn de.

Bir dakika şunu deneyip geliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…