Linux kurulan diske Windows kurulamama sorunu

Umut Kut4y

Kilopat
Daha fazla  
@Recep Baltaş Merhaba arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarımın kendi harddiskini kullanmıyorum. Harici 1.5TB harddiskimi kullanıyorum. Buna linux yükledim 50 130 ve 1300GB lik bölümler oluşturdum. 50 ye linux u kurdum fakat linux arayüzünde bölüm oluştururken mantıksal yaptığımdan sanırım windows dosyaları 130GB lik bölüme yazamıyor. Bu sorunu nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows kurulumunda 130 GB olan kısmı seçin Format kısmına gelip diski biçimlendirdikten sonra yükleyin. Önemli veriniz olmadığından emin olun.

65_fmt.jpeg

O zaman Delete(Bölümü Sil) tuşuna basıp bölümü kaldırın sonra tekrar yeni bölüm oluşturup deneyin. Bir şekilde o bölüme format atamıyor. O bölümü kaldırırsanız düzelir diye düşünüyorum. Bölümü kaldırdıktan sonra boşalan kısmı seçip New diyerek yeni bölüm oluşturacaksınız.

Hata mesajında birşey yazmıyor hata bu diske window yazılamaz ve birkaç sayı var. Yani tam hatırlayamıyorum windows xp kurarkende windows xp bu diske yazılamaz uyumlu değil diyor bir türlü çözemedim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı