Linux kurulum dosyasını Windows üzerinden kurmak

YakupAslan

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
köle
Üstündeki kocaman logoya dikkat etmeden oyunun Linux versiyonunu indirmişim (25 GB). 7Z olarak gözüküyor dosya formatı. WinRAR açıyor fakat setup yok haliyle.
Tekrar indirmek istemiyorum. Çünkü internetim berbat olduğundan (gün içinde 60-70 KB, gece 3'ten sonra 400 anca oluyor) 3 gün sürdü.
İndirdiğim dosyayı Windows üzerinden kurup oynayabilir miyim? Evet ise hangi yolu izlemem gerekiyor? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
VirtualBox ile sanal makineden çalıştırabilirsiniz.
Bir de hala işe yarıyor mu bilmiyorum ama andLinux diye bir şey vardı:
Araştırın detaylıca.

VirtualBox ile sanal makineden çalıştırabilirsiniz.
Bir de hala işe yarıyor mu bilmiyorum ama andLinux diye bir şey vardı:
Araştırın detaylıca.
İndirdim biraz uğraştım ama olacak gibi değil. Programı kurduktan sonra Linux yükleyip sanal disk içinde kurmak, ardından oyunla uğraşmak vs. hiç gelemedim. Tekrar doğrusunu indireceğim. Yine çok bekletse de en azından gün içinde diğer işlerim ile uğraşırım. Ayrıca Linux için diskten yer kaplamayı, her seferinde program ile çalıştırma gibi şeyleri göze almak gerekiyor. Benim internetimin ve bilgisayarımın harcı değil.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı