Android üzerinden Windows kurmak

aloneyusuf

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar derdime bir çare bulun. Deprem bölgesindeyim elimde FreeDOS bir cihaz ve içi bomboş 32 GB'lık USB var fakat buralarda internet kafeler açık değil ve bu bilgisayarı açmak için ne yapmam gerek? Ventoy ve USB no root uygulamasını denedim her ikisinde de USB'yi biçimlendirebiliyorlar fakat ISO'yu USB'ye yazdırmaya gelince bir hata oluştu gibi bir hata alıp ISO'yu USB'ye yazdırmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Custom Windows ISO'ları yapar en kötü.
Ben de şaşırdım ama yapanlar olmuş. ISO dosyasını nereden indirdiler derseniz tam olarak emin değilim.

Anladım ama yapanlar da varmış. Windows da olmuş. Denemekten zarar gelmez.

En mantıklısı RAM'e kopyalanan bir Linux distro yazdırıp flash belleğe live boot olarak çalışan Linux distrosu içerisinden flash belleğe Ventoy kurup ve sonrasında içine Windows ISO'su atmak.

En mantıklısı RAM'e kopyalanan bir Linux distro yazdırıp flash belleğe live boot olarak çalışan Linux distrosu içerisinden flash belleğe Ventoy kurup ve sonrasında içine Windows ISO'su atmak.
Linux hakkında fazla bilgim yok. Sizlere bırakıyorum.

Benim şu an anlamadığım bir konu var. Madem Linux atılabiliyor, neden en başında Windows atılıp da işler uzatmadan çözülemiyor? Windows atılamıyorsa Linux da atılamaz.

Ventoy kurulduysa Windows da atılabilir Linux da. A noktasından B noktasına gitmek için dolanmaya gerek yok ki.

Bu kısmı anlayamadım.

Benim şu an anlamadığım bir konu var. Madem Linux atılabiliyor, neden en başında Windows atılıp da işler uzatmadan çözülemiyor? Windows atılamıyorsa Linux da atılamaz.

Ventoy kurulduysa Windows da atılabilir Linux da. A noktasından B noktasına gitmek için dolanmaya gerek yok ki.

Bu kısmı anlayamadım.
Biraz araştırma yaptım çok farklı ve fazla yol denedim.Elimde şu an tek yapabileceğim bir şey kaldı baktığımda windows 8.1 iso dosyası tam olarak 3.99 gb lık bir alan kaplıyor birazdan bu dosyayı yükleyip flash belleğe kopyalamaya çalışacağım eğer kopyalanırsa bilgisayarı windows 8.1 den başlatıp açtıktan sonra windows 10/11 yükleyeceğim umarım böyle çözebilirim sorunu bazı arkadaşlar yanlış anlamış heralde bu işlemi telefon üzerinden yapıyorum usb yi Fat32 den NFTS ye çevirebiliyorum fakat böyle olunca usb bellek ikiye bölünüyor ve hiçbir işlem gerçekleştiremiyorum usb bellek içerisinde...Eğer win 8.1 işe yararsa dönüş yaparım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı