Linux live CD nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan Adsız 1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 4.980
A

Adsız 1

Ziyaretçi
Merhaba, ben bozulan işletim sistemlerini onarmak için bir tane Linux Live CD yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Var olan ISO dosyalarının indirme bağlantısını vermezseniz sevinirim.

"Linux Live USB Creator" isimli program yardımı ile yapabilirsiniz. Kullanımı ile ilgili Youtube videolarından yararlanabilirsiniz.

Daha sonra USB’ye yazarım da ama ISO dosyasını nasıl yapacağımı söyle. ISO olmadan USB’ye nasıl yazabilirim ki?
Programı kendi sitesinden indirip Eset Smart Sec. ile tarttım herhangi bir trojan yok. Programı çalıştırınca adım adım ilerliyorsunuz. İkinci adımda iso dosyasını indirebileceğiniz seçenek var oradan istediğiniz bir linux dağıtımını iso olarak indirebilirsiniz. Kendi elinizde olan bir dağıtımı iso dosyasına çevirmek istiyorsanız o başka türlü yapılıyor.

Programı kendi sitesinden indirip Eset Smart Sec. ile tarttım herhangi bir trojan yok. Programı çalıştırınca adım adım ilerliyorsunuz. İkinci adımda iso dosyasını indirebileceğiniz seçenek var oradan istediğiniz bir linux dağıtımını iso olarak indirebilirsiniz. Kendi elinizde olan bir dağıtımı iso dosyasına çevirmek istiyorsanız o başka türlü yapılıyor.
VT ile taratın. Ayrıca ben var olan ISO dosyası istemiyorum. ISO dosyasını kendim yapmak istiyorum. Bir türlü anlamıyorsunuz, şimdi Spam yüzünden ceza yiyeceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı