A
Adsız 1
Ziyaretçi
Merhaba, ben bozulan işletim sistemlerini onarmak için bir tane Linux Live CD yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Var olan ISO dosyalarının indirme bağlantısını vermezseniz sevinirim.
O usb için ve ayrıca araçta Trojan varmış. Ben ISO yapmak istiyorum."Linux Live USB Creator" isimli program yardımı ile yapabilirsiniz. Kullanımı ile ilgili Youtube videolarından yararlanabilirsiniz.
Linux Live USB Creator yerine Rufus'u tercih edebilirsin. Ayrcıca canlı bir linux sistem için en mantıklı yol benim için flash disk üzerinden çalıştırmaktır.O usb için ve ayrıca araçta Trojan varmış. Ben ISO yapmak istiyorum.
Daha sonra USB’ye yazarım da ama ISO dosyasını nasıl yapacağımı söyle. ISO olmadan USB’ye nasıl yazabilirim ki?Linux Live USB Creator yerine Rufus'u tercih edebilirsin. Ayrcıca canlı bir linux sistem için en mantıklı yol benim için flash disk üzerinden çalıştırmaktır.
İso dosyasını indireceksiniz hocam. ''ISO dosyasını nasıl yapacağımı söyle.'' dediğiniz kısımda ne kastettiğinizi anlayamadım.Daha sonra USB’ye yazarım da ama ISO dosyasını nasıl yapacağımı söyle. ISO olmadan USB’ye nasıl yazabilirim ki?
Programı kendi sitesinden indirip Eset Smart Sec. ile tarttım herhangi bir trojan yok. Programı çalıştırınca adım adım ilerliyorsunuz. İkinci adımda iso dosyasını indirebileceğiniz seçenek var oradan istediğiniz bir linux dağıtımını iso olarak indirebilirsiniz. Kendi elinizde olan bir dağıtımı iso dosyasına çevirmek istiyorsanız o başka türlü yapılıyor.Daha sonra USB’ye yazarım da ama ISO dosyasını nasıl yapacağımı söyle. ISO olmadan USB’ye nasıl yazabilirim ki?
VT ile taratın. Ayrıca ben var olan ISO dosyası istemiyorum. ISO dosyasını kendim yapmak istiyorum. Bir türlü anlamıyorsunuz, şimdi Spam yüzünden ceza yiyeceğim.Programı kendi sitesinden indirip Eset Smart Sec. ile tarttım herhangi bir trojan yok. Programı çalıştırınca adım adım ilerliyorsunuz. İkinci adımda iso dosyasını indirebileceğiniz seçenek var oradan istediğiniz bir linux dağıtımını iso olarak indirebilirsiniz. Kendi elinizde olan bir dağıtımı iso dosyasına çevirmek istiyorsanız o başka türlü yapılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.