Telmogram Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #1 Selam arkadaşlar, Linux Manjaro kurmayı denedim ancak kuramadım. Kendi kuruluş tecrübelerinize göre kurulum aşamalarını yazabilirseniz sevinirim. Doğru yaptığımdan eminim ama bir türlü çözemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2021
Selam arkadaşlar, Linux Manjaro kurmayı denedim ancak kuramadım. Kendi kuruluş tecrübelerinize göre kurulum aşamalarını yazabilirseniz sevinirim. Doğru yaptığımdan eminim ama bir türlü çözemedim.
Çözüm R R runit 5 Mayıs 2021 Telmogram dedi: Eki Görüntüle 1007797 Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarından Secure Boot'u kapat.
Telmogram dedi: Eki Görüntüle 1007797 Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarından Secure Boot'u kapat.
M Mhsokella Zeptopat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #11 hangi sürüm usbde en iyi çalışır ve yaptığımız işlemlere diğer cihazlardada devam edebilmek için ekstra bir işlem gerekiyormu Artı 0 Eksi
hangi sürüm usbde en iyi çalışır ve yaptığımız işlemlere diğer cihazlardada devam edebilmek için ekstra bir işlem gerekiyormu
7 724141 Picopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 160 Çözümler 3 24 Temmuz 2024 #12 Telmogram dedi: yuklenmiyor hocam Genişletmek için tıkla... Rufusta dd dediğinde okeyle geç ama ventoy daha kullanışlı Artı 0 Eksi
Telmogram dedi: yuklenmiyor hocam Genişletmek için tıkla... Rufusta dd dediğinde okeyle geç ama ventoy daha kullanışlı