sudo mv dosya_konumu/dosya_ismi içine_taşımak_istediğiniz_klasör_yolu
"sudo" işe yaramadı. Açıkçası Recovery portlamayı deniyorum. Windows'ta işe yaramadı Linux üzerinde deniyorum. Bunun hakkında bir bilginiz var mı peki? Yardımınız için teşekkürler bu arada.Eğer sistem dosyaları ise veya bahsettiğiniz dosyalar üzerinde değişiklik yapmak için yönetici yetkilerine ihtiyacınız varsa;
İki yoldan birisini kullanabilirsiniz.
- Dosya yöneticisini sudo ile açıp işlemlerinizi yapabilirsiniz
sudo mv dosya_konumu/dosya_ismi içine_taşımak_istediğiniz_klasör_yolu
Maalesef çözemedim. Yarın Linux Mint 20 kurmayı düşünüyorum. Güncellenmiş zaten elimdeki eski sürüm. Orada da olmazsa artık işi bilene sormayı deneyeceğim. Amacım TWRP port işlemi yapmak. Windows'ta olmayınca Linux'ta denemek zorunda kaldım.Çözdünüz mü hocam?
Terminalden taşımayı denediniz mi?Maalesef çözemedim. Yarın Linux Mint 20 kurmayı düşünüyorum. Güncellenmiş zaten elimdeki eski sürüm. Orada da olmazsa artık işi bilene sormayı deneyeceğim. Amacım TWRP port işlemi yapmak. Windows'ta olmayınca Linux'ta denemek zorunda kaldım.
Kodu hiç bilmediğim için denemedim de açıkçası. Şimdi kenarda DVD'ye yazdığım Linux ve Ubuntu'lara bakıyorum. Belki gece birini kurarım. İşin tuhafı cihaza root yetkisi filan vermem gerekiyormuş ve ben bunu vermeme rağmen dosyaya girerken yüksek erişimsiz giremiyorum.Terminalden taşımayı denediniz mi?
Hangi dosya yöneticisini kullanıyorsunuz? Dolphin dosya yöneticisini yönetici olarak açamıyorsunuz. Onun gibi başka da vardır belki.Kodu hiç bilmediğim için denemedim de açıkçası. Şimdi kenarda DVD'ye yazdığım Linux ve Ubuntu'lara bakıyorum. Belki gece birini kurarım. İşin tuhafı cihaza root yetkisi filan vermem gerekiyormuş ve ben bunu vermeme rağmen dosyaya girerken yüksek erişimsiz giremiyorum.
sudo cp -r /kilitli/dosyanın/yolu/ve/adı /home/$USER/Masaüstü
sudo mv /kilitli/dosyanın/yolu/ve/adı /home/$USER/Masaüstü
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.