Çözüldü Linux Mint 19.3 kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Atom BAMya

Centipat
Makaleler
4
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarım Ubuntu 20.04 ve üzeri sürümlerde hata vermeden kernel panic yiyor yani ekran donuyor. Bu yüzden Ubuntu 18.04 tabanlı Linux Mint 19.3 2024'te kullanılır mı?

Başka dağıtım kullanın ubuntu tabanlı kullanmak zorunda mısınız ki? Veya farklı linux çekirdeklerini deneyebilirsiniz.

Arkadaşlar bilgisayarım Ubuntu 20.04 ve üzeri sürümlerde hata vermeden kernel panic yiyor yani ekran donuyor. Bu yüzden Ubuntu 18.04 tabanlı Linux Mint 19.3 2024'te kullanılır mı?

Tam olarak anlatmak istediğinizi açıklayabilir misiniz?

Kernel panic in kernel sürümü ile alakası ne onu anlayamadım bir açıklar mısınız bu kanıya nereden vardınız?

Ubuntu belirli sürümlerde özel kernel kullandığı için donmuyor.

Ne tarz bir özel kernel? Gerçekten anlayamadım çünkü. Linux-zen veya Linux-LTS tarzı bir çekirdek ise bunu her dağıtımda kullanabiliyorsunuz fakat Ubuntu'nun kendi özel kerneli mi var?

Sana ne diyeceğimi şaşırıyorum cidden Ubuntu özel kernel kullanması ne demek Allah aşkına?

Linux dağıtımları ortak kernel kullanır özel kernelden kastınız nedir?

5.4 (hwe) diye bir kernel varmış bir dünya dağıtım test ettim Arch ve Debian da dahil fakat bir tek Ubuntu 18 ve altı güzel ve donmadan çalıştı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı