Çözüldü Linux Mint 19.3 kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Atom BAMya

Centipat
Makaleler
4
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarım Ubuntu 20.04 ve üzeri sürümlerde hata vermeden kernel panic yiyor yani ekran donuyor. Bu yüzden Ubuntu 18.04 tabanlı Linux Mint 19.3 2024'te kullanılır mı?

5.4 (hwe) diye bir kernel varmış bir dünya dağıtım test ettim Arch ve Debian da dahil fakat bir tek Ubuntu 18 ve altı güzel ve donmadan çalıştı.
Bahsettiğiniz HWE kernelini başka dağıtımda çalıştırmayı denediniz mi peki? Ayrıca google araması yaptığımda daha yeni ubuntu sürümlerine hwe kurma tutorialları ile karşılaştım. Biraz daha araştırma yaparsanız (ingilizce aratmanız önemli) muhtemelen çözebilirsiniz.

Bahsettiğiniz hwe kernelini başka dağıtımda çalıştırmayı denediniz mi peki? Ayrıca Google araması yaptığımda daha yeni Ubuntu sürümlerine hwe kurma tutorialları ile karşılaştım. Biraz daha araştırma yaparsanız (İngilizce aratmanız önemli) muhtemelen çözebilirsiniz.

Nasıl çalıştırabilitim?

Şimdi başka dağıtım kurup da sistemi bozmak istemiyorum

Nasıl çalıştırabilitim?

Şimdi başka dağıtım kurup da sistemi bozmak istemiyorum
Ben bilmiyorum fakat google araması yaptığımda denk geldiğimi belirttim. Biraz araştırırsanız bulursunuz diye inanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı