Linux Mint 21.1 siyah ekranda kaldı

O zaman rastgele kurşun atacağız. ro quiet splash var ya. Az önceki olaylardan. Bunların sağına radeon.si_support=0 amdgpu.si_support=1 yaz. Son hali ro quiet splash radeon.si_support=0 amdgpu.si_support=1 olacak. Eğer başarılı olursa diye gene Quiet'i sil ki görelim. F10 ile bilgisayarı GRUB'dan başlat. Aynı işlemler ama sadece ekleme yapacaksın.

Hala aynı. Ne oldu anlamadım ki.

Dosya Ekleri

• 16868497719694971550918066800132.jpg
    16868497719694971550918066800132.jpg
    159,6 KB · Görüntüleme: 24
Desenize yine arkadaşlarımın USB'lerine kaldı iş.

Bu seferliğine Debian 12 denerim artık. :) teşekkür ederim yardımlarınız için.
Linux Mint'i bayağıdır kullanmadım. Debian, aynı paket yöneticisini paylaşsa da bayağı farklı. Sorun yaşama ihtimaliniz daha az denebilir. Çıktı olmadığından maalesef sorun ne bilemiyorum. Gün içinde öne çıkarırsanız belki başkaları yardımcı olur. Kurulumda sorun olduysa buradan çözemeyebiliriz maalesef. Bilgisayarınızla uğraşmayı seviyorsanız USB edinmenizi tavsiye ederim, 100 liradan daha ucuza halledebilirsiniz.

Linux Mint'i bayağıdır kullanmadım. Debian, aynı paket yöneticisini paylaşsa da bayağı farklı. Sorun yaşama ihtimaliniz daha az denebilir. Çıktı olmadığından maalesef sorun ne bilemiyorum. Gün içinde öne çıkarırsanız belki başkaları yardımcı olur. Kurulumda sorun olduysa buradan çözemeyebiliriz maalesef. Bilgisayarınızla uğraşmayı seviyorsanız USB edinmenizi tavsiye ederim, 100 liradan daha ucuza halledebilirsiniz.

Arkadaşında varsa bedavaya :D kurulum sorunsuz geçti ama nedense yeniden başlattığımda bu sorunla karşılaştım. Debian'ın daha stabil bir sürüm olduğunu duymuştum. Xfce ile bir şans verelim en iyisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı