Hocam windows USB'si hazirlarken rufus iyi olur.
Rufus Linux imajlariyla sorun cikartabiliyor, balenaEtcher ise windows imajlariyla sorun cikartabiliyor.
Hocam Windows USB'si hazirlarken Rufus iyi olur.
Rufus Linux imajlariyla sorun cikartabiliyor, balenaEtcher ise Windows imajlariyla sorun cikartabiliyor.
balenaEtcher ile Linux ISO'yu buna yazdım çıkar tak yaptım, resimdeki gibi oluyor, Rufus ile aynı ISO'yu yazdırdığımda PC'ye geri taktığımda içine girip dosyalarına bakabiliyordum.
balenaEtcher ile Linux ISO'yu buna yazdım çıkar tak yaptım, resimdeki gibi oluyor, Rufus ile aynı ISO'yu yazdırdığımda PC'ye geri taktığımda içine girip dosyalarına bakabiliyordum.
Linux, -windows'un desteklemedigi- EXT4 dosya sistemni kullandigindan boyle gorunuyor. Rufus Linux ile tam uyumlu yazdirmadigi icin dosyalar gorunuyordur. Linux diger Filesystemleri de desteklediginden Rufus'dan yazdirilan Linux imajlari boot edebiliyor ama uyumsuzluk cikariyor cogunlukla.
BalenaEtcher hata vermediyse kuruluma gecebilirsiniz.
Linux, -Windows'un desteklemedigi- ext4 dosya sistemni kullandigindan boyle gorunuyor. Rufus Linux ile tam uyumlu yazdirmadigi icin dosyalar gorunuyordur. Linux diger filesystemleri de desteklediginden Rufus'dan yazdirilan Linux imajlari boot edebiliyor ama uyumsuzluk cikariyor cogunlukla.
balenaEtcher hata vermediyse kuruluma gecebilirsiniz.