Minimal:Windows'u andırdı biraz sslere baktımdabir de indirme linki atarsanız çok iyi olur hocam.
Full:
Minimal:Windows'u andırdı biraz sslere baktımdabir de indirme linki atarsanız çok iyi olur hocam.
Rufus ile yazdirmayin hocam. BalenaEtcher ile yazdirin.Hangisini indirmemi tavsiye edersiniz, farklı nedir?
Hocam minimal olanı indirdimde Rufus ISO'yu sadece MBR olarak yazdırabiliyor, GPT seçtirmiyor.
Rufus ile yazdirmayin hocam. balenaEtcher ile yazdirin.
Rufus Linux imajlarinda sorun cikartabiliyor.
Minimal olanda ekstra yazilimlar yuklu gelmez. İstediginizi secebilirsiniz.
Hocam windows USB'si hazirlarken rufus iyi olur.Hocam herkes farklı bir şey söylüyor, Windows'ta USB hazırlarken Rufus kullan dediler, Windows'ta USB hazırlarken Rufus daha iyi olmaz mı?
Hocam Windows USB'si hazirlarken Rufus iyi olur.
Rufus Linux imajlariyla sorun cikartabiliyor, balenaEtcher ise Windows imajlariyla sorun cikartabiliyor.
Bicimlendirmenize gerek yok, balenaEtcher USB'yi uygun formata gore bicimlendirecek.Hocam ben şimdi 32 GB Kingston USB'ye yazacamda ISO'yu, ne olarak biçimlendireyim bu USB'yi, FAT32 mi?
Bicimlendirmenize gerek yok, balenaEtcher USB'yi uygun formata gore bicimlendirecek.
Linux, -windows'un desteklemedigi- EXT4 dosya sistemni kullandigindan boyle gorunuyor. Rufus Linux ile tam uyumlu yazdirmadigi icin dosyalar gorunuyordur. Linux diger Filesystemleri de desteklediginden Rufus'dan yazdirilan Linux imajlari boot edebiliyor ama uyumsuzluk cikariyor cogunlukla.balenaEtcher ile Linux ISO'yu buna yazdım çıkar tak yaptım, resimdeki gibi oluyor, Rufus ile aynı ISO'yu yazdırdığımda PC'ye geri taktığımda içine girip dosyalarına bakabiliyordum.
Linux, -Windows'un desteklemedigi- ext4 dosya sistemni kullandigindan boyle gorunuyor. Rufus Linux ile tam uyumlu yazdirmadigi icin dosyalar gorunuyordur. Linux diger filesystemleri de desteklediginden Rufus'dan yazdirilan Linux imajlari boot edebiliyor ama uyumsuzluk cikariyor cogunlukla.
balenaEtcher hata vermediyse kuruluma gecebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.