Linux Mint çok güzel!

Linux Mint çok güzel iyi tamam da alışamıyorum ya!
Playonlinux bile kurarken kanser oldum, en basitinden Minecraft bile oynayamadım hani tek bildiğim komut sudo apt install ve sudo apt-get install. Başka bildiğim komut yok hani bir rehber olsa düşünmeden Linux Mint'e geçerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yanlış kurulum yapmışsındır diğer bölüm yerine Windows bölümünü seçmişsindir.

Steam'den istediğim oyunları veyahut ödev programlarını falan açarken başımı ağrıtır mı?
Ödev programlarını bilemem ama oyun konusunda evet. Hele ki MP ise hiç Wine ile uğraşma. Ban yersin.

Ben Terraria denedim ama 10 tıklamanın biri algılanıyor ve kasıyor. Papara gelse Steam'den alacağım ve Wine ile işim de kalmayacak ama adamlar getirmiyor.

Steam'den istediğim oyunları veyahut ödev programlarını falan açarken başımı ağrıtır mı?
Steamdeki oyunlarin linux destekleyip desteklemedigine ProtonDB adresinden bakabilirsiniz. Proton sayesinde windows oyunlari da calisabiliyor, bazi oyunlarin direkt olarak linux destegi var.

Ağrıtmaz her oyun desteği yok ama.

Bende alışamıyorum yabancı gibi hissediyor insan işletim sisteminde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…