Linux Mint çok güzel!

Linux Mint çok güzel iyi tamam da alışamıyorum ya!
Playonlinux bile kurarken kanser oldum, en basitinden Minecraft bile oynayamadım hani tek bildiğim komut sudo apt install ve sudo apt-get install. Başka bildiğim komut yok hani bir rehber olsa düşünmeden Linux Mint'e geçerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wine var hocam. Tek sıkıntısı AC olan oyunlar hile olarak algılayıp ban atıyor. Ama singleplayer oyunlar için kullanılabilir.

Hocam ben Dual boot kurunca Windows'um silindi. VMware kullanıyorum. Ama orada bile hızlı.

Yanlış kurulum yapmışsındır diğer bölüm yerine Windows bölümünü seçmişsindir.

Wine var hocam. Tek sıkıntısı AC olan oyunlar hile olarak algılayıp ban atıyor. Ama singleplayer oyunlar için kullanılabilir.

Hocam ben dual boot kurunca windows'um silindi. VMware kullanıyorum. Ama orada bile hızlı.
Ben Terraria denedim ama 10 tıklamanın biri algılanıyor ve kasıyor. Papara gelse Steam'den alacağım ve Wine ile işim de kalmayacak ama adamlar getirmiyor.

Steam'den istediğim oyunları veyahut ödev programlarını falan açarken başımı ağrıtır mı?
Ağrıtmaz her oyun desteği yok ama.
Linux Mint çok güzel iyi tamam da alışamıyorum ya!
Playonlinux bile kurarken kanser oldum en basitinden Minecraft bile oynayamadım hani tek bildiğim komut sudo apt install ve sudo apt-get install başka bildiğim komut yok hani bir rehber olsa düşünmeden Linux Mint'e geçerim.

Bende alışamıyorum yabancı gibi hissediyor insan işletim sisteminde.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı