Hocam masaüstüne çıkardım. Yönetici hakları ile java yı açıp öyle attım. Javayı kurmakta sorunum yok. Dediğim gibi kendim oluşturdum. Tek sorunum yetki verebilme şansım var mıydı. Oda yokmuş.Kök dizindesin, kök dizinde kullanıcının işlem yetkisi yoktur. Dizin içinde sağ tıkla ve ve dizini yönetici hakları ile açmayı dene.
Bir de /usr/java dizinini sen oluşturmuşsun galiba, ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum; ama Java kurmaya çalışıyorsan yeni bir konu açabilirsin.
Çalıştı mı?Hocam masaüstüne çıkardım. Yönetici hakları ile java yı açıp öyle attım. Javayı kurmakta sorunum yok. Dediğim gibi kendim oluşturdum. Tek sorunum yetki verebilme şansım var mıydı. Oda yokmuş.
Bir de /usr/java dizinini sen oluşturmuşsun galiba, ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum; ama Java kurmaya çalışıyorsan yeni bir konu açabilirsin.
Tamamdır hocam ben cevabımı aldım. Teşekkürler.Java kurmaya çalışıyorsan yeni bir konu açman gerekiyor, bu konu yetkilerle ilgili.
Kök dizin yetkilerini değiştirmemelisin, yanlış bir işlemi yine yanlış bir yoldan çözemezsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.