O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.932 Makaleler 6 Çözümler 274 19 Nisan 2022 #11 248285 dedi: Aşırı bir etkisi olmadı açıkçası ya da ben tam yapamadım ama yine de ilginiz ve çabanız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Komutun çıktısını paylaş bakalım, senin bu sistemin Cinnamon'u da oldukça iyi çalıştırır. Kod:Panoya kopyala inxi -C 248285 dedi: Uğraşmaktan sıkıldığım için direkt XFCE geçeceğim teşekkür ederim düşünceniz için. Genişletmek için tıkla... Ayrıca Xfce ya da MATE sürümü yeniden kurmana gerek yok, çözüm olmazsa sana Xfce ya da masaüstünü nasıl kuracağın konusunda bilgi vereceğim.
248285 dedi: Aşırı bir etkisi olmadı açıkçası ya da ben tam yapamadım ama yine de ilginiz ve çabanız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Komutun çıktısını paylaş bakalım, senin bu sistemin Cinnamon'u da oldukça iyi çalıştırır. Kod:Panoya kopyala inxi -C 248285 dedi: Uğraşmaktan sıkıldığım için direkt XFCE geçeceğim teşekkür ederim düşünceniz için. Genişletmek için tıkla... Ayrıca Xfce ya da MATE sürümü yeniden kurmana gerek yok, çözüm olmazsa sana Xfce ya da masaüstünü nasıl kuracağın konusunda bilgi vereceğim.
2 248285 Kilopat Katılım 8 Şubat 2019 Mesajlar 1.001 Çözümler 8 19 Nisan 2022 #12 OzgunP dedi: Komutun çıktısını paylaş bakalım, senin bu sistemin Cinnamon'u da oldukça iyi çalıştırır. Kod:Panoya kopyala inxi -C Ayrıca Xfce ya da MATE sürümü yeniden kurmana gerek yok, çözüm olmazsa sana Xfce ya da masaüstünü nasıl kuracağın konusunda bilgi vereceğim. Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadı Xfce kurdum geçtim teşekkür ederim tekrardan.
OzgunP dedi: Komutun çıktısını paylaş bakalım, senin bu sistemin Cinnamon'u da oldukça iyi çalıştırır. Kod:Panoya kopyala inxi -C Ayrıca Xfce ya da MATE sürümü yeniden kurmana gerek yok, çözüm olmazsa sana Xfce ya da masaüstünü nasıl kuracağın konusunda bilgi vereceğim. Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadı Xfce kurdum geçtim teşekkür ederim tekrardan.