Linux Mint indirme saatlerdir bitmiyor

Evet o "Apply" butonunu söylemeyi düşündüm fakat biliyorsun diye ses etmedim. Lütfen dediklerimi aynen uygulayın, sonuçları bildirin.
Ekteki hatalar çıktı. Kurulum esnasındaki hatalara benziyor.

Dosya Ekleri

• 20230725_120459.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 32
  • 20230725_120512.jpg
    122,5 KB · Görüntüleme: 43
  • 20230725_120527.jpg
    111,8 KB · Görüntüleme: 23
Ekteki hatalar çıktı. Kurulum esnasındaki hatalara benziyor.
Yeniden başlatın bilgisayarı, ardından Gparted'den diskin formatını kontrol edin. Eğer ext4 olduysa yüklemeyi tekrar deneyin. Bu arada iso'yu flash belleğe ne ile ve nasıl attınız?

Yeniden başlatın bilgisayarı, ardından Gparted'den diskin formatını kontrol edin. Eğer ext4 olduysa yüklemeyi tekrar deneyin. Bu arada iso'yu flash belleğe ne ile ve nasıl attınız?
Daha önce belirttiğim gibi ISO içeriğini tamamen boş 2. dahili diskin içine attım ve boot menuden 2. dahili diski seçtim. Eğer bu şekilde hiç bir türlü kurulamayacaksa gidip bir yerden usb bellek edinebilirim.

Hocam restart attım ve direkt BIOS'a attı. Boot menude hiç bir disk gözükmüyor.

Daha önce belirttiğim gibi ISO içeriğini tamamen boş 2. dahili diskin içine attım ve boot menuden 2. dahili diski seçtim. Eğer bu şekilde hiç bir türlü kurulamayacaksa gidip bir yerden usb bellek edinebilirim.
Kucuk bir partisyon olustur diskinde onun icine at.

Silmissindir diski.

Hocam anladığım kadarıyla bir diskte ISO var. Siz o diskten diğer diske mi yüklemeye mi çalışıyorsunuz yoksa ISO'nun olduğu diske mi Linux Mint yüklemeye çalışıyorsunuz?

Eğer ikincisi ise yükleyemezsiniz. Eğer ilki ise(ki ilk diskte muhtemelen Windows vardır. Dualboot diyorsunuz.) sizin en çabuk bir şekilde flash bellek edinmeniz lazım.

Kucuk bir partisyon olustur diskinde onun icine at.

Silmissindir diski.

Advanced optionstan giriş yapabildim.

ISO'nun olduğu diskten SSD'ye yüklemeye çalışıyorum. Sanırım bayağı bir batırdım şu an Windows veya Linux erişimim yok. Şimdi çıkıp çift taraflı bir USB bellek edineceğim ve ISO'yu telefondan USB'ye atacağım. Dün denediğimde Dual boot vardı sonraki denemelerimde öyle bir seçenek çıkmadı. USB ile kurulum yaparken bir sorun çıkarsa yazacağım.

Buyuk ihtimalle artik yoktur.
Advanced optionstan giriş yapabildim. Sanırım bayağı bir batırdım şu an Windows veya Linux erişimim yok.
Hocam korkutmak istemem ama Windows'un bağlı olduğu diski bir ayırmışsınızdır değil mi? Yani size formatlattığım 224Gb lik /dev/sda'nın içinde Windows yoktu değil mi?

Hocam korkutmak istemem ama Windows'un bağlı olduğu diski bir ayırmışsınızdır değil mi? Yani size formatlattığım 224Gb lik /dev/sda'nın içinde Windows yoktu değil mi?
ESP gitti sanirim, tabi bir de 55GB'i dolu bir NTFS disk vardi artik onda ne vardi kimbilir. Biz genelde baslamadan once bakiyoruz ne var ne yok diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…