Çözüldü Linux Mint kurarken "USB 3-1 device descriptor read 64 error 71" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Linux Mint eski kernel kullanıyor, nedense, bir şeyler yeni gelmiştir gözüne. Klavye ve fare yanında kurulum diski hariç bir şey takmayın, hepsini de USB 2.0 soketine takın.
Herkese salam, başlıktaki gibi bir hata alıyorum kurulum yaparken. Sebebi nedir acaba?

Bu rehber belki işe yarayabilir. Onun haricinde @202 hocamın dediği gibi bir bozukluk ya da eksiklik olabilir. ISO'yu yeniden yazmayı deneyin.

@aerosimit hocamın dediği gibi çok güncel bir çevre birimi kullanıyorsanız ondan da kaynaklı olabilir tabii.

Bu rehber belki işe yarayabilir. Onun haricinde @202 hocamın dediği gibi bir bozukluk ya da eksiklik olabilir. ISO'yu yeniden yazmayı deneyin.

@aerosimit hocamın dediği gibi çok güncel bir çevre birimi kullanıyorsanız ondan da kaynaklı olabilir tabii.
Olasılıklar içerisinde boğulmak.

Olasılıklar içerisinde boğulmak.

İnternette bu sorunu direkt yaşayan birisine denk gelemedim, üstüne hatayı da tanımıyorum hiç. Şu daha çok işe yarar falan da diyemiyorum. Kaldım öyle...

Linux Mint eski kernel kullanıyor, nedense, bir şeyler yeni gelmiştir gözüne. Klavye ve fare yanında kurulum diski hariç bir şey takmayın, hepsini de USB 2.0 soketine takın. Ho.

Hocam USB olarak USB'den şarj ettim. Vantilatör var ondan olabiliri mi?

Ya yanlış yazdirma yaptiniz, ya da USB bozuk. Baska bir USB ile deneyin.

USB gayet saglıklı ve ISO'da sorun olmadıgı düşünüyor. 2 kere indirdim aynı şeyi dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı