Herkese salam, başlıktaki gibi bir hata alıyorum kurulum yaparken. Sebebi nedir acaba?
Ya yanlış yazdirma yaptiniz, ya da USB bozuk. Baska bir USB ile deneyin.
Herkese salam, başlıktaki gibi bir hata alıyorum kurulum yaparken. Sebebi nedir acaba?
Olasılıklar içerisinde boğulmak.![]()
USB drive not recognised (error -71)
I recently obtained an external USB hard disk, and have been irritated by it ever since I got it. Or rather, I’ve been irritated by the way Ubuntu Hardy interacts with the disk. Half of the t…urukrama.wordpress.com
Bu rehber belki işe yarayabilir. Onun haricinde @202 hocamın dediği gibi bir bozukluk ya da eksiklik olabilir. ISO'yu yeniden yazmayı deneyin.
@aerosimit hocamın dediği gibi çok güncel bir çevre birimi kullanıyorsanız ondan da kaynaklı olabilir tabii.
Olasılıklar içerisinde boğulmak.
Linux Mint eski kernel kullanıyor, nedense, bir şeyler yeni gelmiştir gözüne. Klavye ve fare yanında kurulum diski hariç bir şey takmayın, hepsini de USB 2.0 soketine takın. Ho.
Ya yanlış yazdirma yaptiniz, ya da USB bozuk. Baska bir USB ile deneyin.
Yardımcı olayım. Bakınız: linux/include/xen/interface/io/usbif.h at 0b5547c51827e053cc754db47d3ec3e6c2c451d2 · torvalds/linuxİnternette bu sorunu direkt yaşayan birisine denk gelemedim, üstüne hatayı da tanımıyorum hiç. Şu daha çok işe yarar falan da diyemiyorum. Kaldım öyle...
Hocam USB olarak USB'den şarj ettim wantrator var ondan olabilirimi
USB gayet saglıklı ve ISO'da sorun olmadıgı düşünüyor 2 kere indirdim aynı şeyi dedi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.