Linux Mint kurulduktan sonra Wine nasıl kurulur?

Merhaba. Bugün son çare olarak Linux Mint Cinnamon kurdum Wi-Fi sürücüsünü kurmam için Wine programı gerekiyor telefonumdan indirip kablo yoluyla PC'ye aktardım fakat nasıl kurulacağını bilmiyorum. Wi-Fi sürücüsünü kurabilmem için bu programı kurmam gerekiyor ilk defa kullandığım için bir bilgim yok. Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba. Bugün son çare olarak Linux Mint Cinnamon kurdum Wi-Fi sürücüsünü kurmam için Wine programı gerekiyor telefonumdan indirip kablo yoluyla PC'ye aktardım fakat nasıl kurulacağını bilmiyorum. Wi-Fi sürücüsünü kurabilmem için bu programı kurmam gerekiyor ilk defa kullandığım için bir bilgim yok. Yardımcı olabilir misiniz?

Wine'yi sitesinden indirip telden atıp Mint'e direk kurabilirsin. (Program anladım direk Windows sürücüsünü Wine ile kursan bile çalışmaz.)

Wine ile Wi-Fi sürücüsü kurmanız işinize yaramaz. Sürücünün Linux versiyonunu kurmalısınız. Donanım nedir? Hangi cihazın sürücüsünü kuracaksınız?

Telefonumdan attım işte sorun şu ki yeniyim Linux'ta nasıl yapılacağını bilmiyorum.
Hocam Wine ile Windows sürücüsü kurması çabasındasınız. Linux kurduysanız Linux'ta olduğunuzun farkında olmanız lazım. Cihaz bilgisi verin ki sürücü bulalım.

Wine ile Wi-Fi sürücüsü kurmanız işinize yaramaz. Sürücünün Linux versiyonunu kurmalısınız. Donanım nedir? Hangi cihazın sürücüsünü kuracaksınız?
COMFAST CF-941AX

Hocam Wine ile Windows sürücüsü kurması çabasındasınız. Linux kurduysanız Linux'ta olduğunuzun farkında olmanız lazım. Cihaz bilgisi verin ki sürücü bulalım.

Kuracağım sürücü EXE uzantılı hocam ama destekliyor mu bilmiyorum Linux işletim sistemini.

Atabilmeniz mümkün mü acaba hocam acemiyim bu tür işler de.

Terminali aç
Kod:
git clone https://github.com/cilynx/rtl88x2bu.git
cd rtl88x2bu

Kod:
make
sudo make install
sudo modprobe 88x2bu

Bunları yaz yeniden başlat..

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar