wie Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 692 Çözümler 7 12 Mayıs 2024 #1 HP Victus 15 BIOS ayarlarına girdim fakat Mint’i yazdırdığım USB’yi görmüyor. Nereden boot edeceğim?
Çözüm Rona 12 Mayıs 2024 wie dedi: HP Victus 15 BIOS ayarlarına girdim fakat Mint'i yazdırdığım USB'yi görmüyor. Nereden boot edeceğim? Eki Görüntüle 2194160 Genişletmek için tıkla... USB'yi GPT olarak hazırlamadıysan UEFI boot kısmında gözükmez. Onu kontrol et. Bu arada Rufus yerine Ventoy veya Etcher kullan.
wie dedi: HP Victus 15 BIOS ayarlarına girdim fakat Mint'i yazdırdığım USB'yi görmüyor. Nereden boot edeceğim? Eki Görüntüle 2194160 Genişletmek için tıkla... USB'yi GPT olarak hazırlamadıysan UEFI boot kısmında gözükmez. Onu kontrol et. Bu arada Rufus yerine Ventoy veya Etcher kullan.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.442 Makaleler 5 Çözümler 310 12 Mayıs 2024 #2 wie dedi: HP Victus 15 BIOS ayarlarına girdim fakat Mint'i yazdırdığım USB'yi görmüyor. Nereden boot edeceğim? Eki Görüntüle 2194160 Genişletmek için tıkla... USB'yi GPT olarak hazırlamadıysan UEFI boot kısmında gözükmez. Onu kontrol et. Bu arada Rufus yerine Ventoy veya Etcher kullan. Artı 0 Eksi Çözüm
wie dedi: HP Victus 15 BIOS ayarlarına girdim fakat Mint'i yazdırdığım USB'yi görmüyor. Nereden boot edeceğim? Eki Görüntüle 2194160 Genişletmek için tıkla... USB'yi GPT olarak hazırlamadıysan UEFI boot kısmında gözükmez. Onu kontrol et. Bu arada Rufus yerine Ventoy veya Etcher kullan.
KS KS wie Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 692 Çözümler 7 12 Mayıs 2024 #3 Rona dedi: USB'yi GPT olarak hazırlamadıysan UEFI boot kısmında gözükmez. Onu kontrol et. Bu arada Rufus yerine Ventoy veya Etcher kullan. Genişletmek için tıkla... Etcher ile dual boot edebilir miyim makineyi? Bildiğiniz rehber, youtube videosu vs. varsa atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Rona dedi: USB'yi GPT olarak hazırlamadıysan UEFI boot kısmında gözükmez. Onu kontrol et. Bu arada Rufus yerine Ventoy veya Etcher kullan. Genişletmek için tıkla... Etcher ile dual boot edebilir miyim makineyi? Bildiğiniz rehber, youtube videosu vs. varsa atabilir misiniz?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.442 Makaleler 5 Çözümler 310 12 Mayıs 2024 #4 wie dedi: Etcher ile Dual boot edebilir miyim makineyi? Bildiğiniz rehber, YouTube videosu vs. varsa atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
wie dedi: Etcher ile Dual boot edebilir miyim makineyi? Bildiğiniz rehber, YouTube videosu vs. varsa atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS wie Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 692 Çözümler 7 12 Mayıs 2024 #5 Teşekkür ederim hocam. Rona dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi GPT seçtim fakat USB hâlâ gözükmüyor. BOOT options kısmındayım şu an. Son düzenleme: 12 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Teşekkür ederim hocam. Rona dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi GPT seçtim fakat USB hâlâ gözükmüyor. BOOT options kısmındayım şu an.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.442 Makaleler 5 Çözümler 310 12 Mayıs 2024 #6 wie dedi: Teşekkür ederim hocam. Dediğiniz gibi GPT seçtim fakat USB hâlâ gözükmüyor. BOOT options kısmındayım şu an. Genişletmek için tıkla... USB hard Drive seçeneği varsa onu seçin. Artı 0 Eksi
wie dedi: Teşekkür ederim hocam. Dediğiniz gibi GPT seçtim fakat USB hâlâ gözükmüyor. BOOT options kısmındayım şu an. Genişletmek için tıkla... USB hard Drive seçeneği varsa onu seçin.
KS KS wie Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 692 Çözümler 7 12 Mayıs 2024 #7 Rona dedi: USB hard Drive seçeneği varsa onu seçin. Genişletmek için tıkla... Kurdum. BOOT options kısmından OS USB seçmem gerekiyormuş. Artı 0 Eksi
Rona dedi: USB hard Drive seçeneği varsa onu seçin. Genişletmek için tıkla... Kurdum. BOOT options kısmından OS USB seçmem gerekiyormuş.