Linux Mint kurulumunda "please remove the installation medium, then press enter" ekranı geçilemiyor

eymen.dll

Centipat
Daha fazla  
Linux Mint kuruyorum en sonda "please remove the installation medium, then press enter" diyor flashı çıkarıp enter basıyorum ama olmuyor. Enter basıp devam etmeyi deneyince de olmuyor. Manuel olarak denedim şimdi kullan deyip ama bu sefer de direkt Linux kapandı. Flashı çekince nasıl çözerim sorunu?

Bu işlemden sonra zaten bilgisayar yeniden başlatılcak. Enter basınca kapanmıyorsa flash'ı çekip elle yeniden başlatın. Linux ekranı gelmesi lazım.

BIOS'a gir, Linux kurulu diski ilk sıraya al.
Zaten öyle yaptım
Bu işlemden sonra zaten bilgisayar yeniden başlatılcak. Enter basınca kapanmıyorsa flash'ı çekip elle yeniden başlatın. Linux ekranı gelmesi lazım.
Tamam hocam yani şimdi yendiden başlatılsın ekranı gelince kapatıp flashı çekiceğimmi sanırım onu yapınca bir anda mint linux gidiytordu diye hatırlıyorum

Zaten öyle yaptım

Tamam hocam yani şimdi yendiden başlatılsın ekranı gelince kapatıp flashı çekiceğimmi sanırım onu yapınca bir anda Mint Linux gidiytordu diye hatırlıyorum

Aynen öyle. Kapanacak zaten. Tekrar açılınca ekranda Linux Mint seçeneği olmalı. Bu neredeyse bütün distrolarda böyle. Çok kez kurulum yaptım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı