Bilgisayar bu aralar çok yavaş çalışıyor ve zaten format atmayalı 6 ay oldu şimdi şöyle bir şey diyeceğim benim bilgisayar dualboot ve Linux Mint, grub ve Windows 10 C: diskinde. Ben şimdi format atarsam bilgisayarın açılmama ihtimalinden korkuyorum. Nasıl format atacağım?
Bilgisayar bu aralar çok yavaş çalışıyor ve zaten format atmayalı 6 ay oldu şimdi şöyle bir şey diyeceğim benim bilgisayar dualboot ve Linux Mint, grub ve Windows 10 C: Diskinde. Ben şimdi format atarsam bilgisayarın açılmama ihtimalinden korkuyorum. Nasıl format atacağım?
Bir sorun olmaz. Windows 10 işletim sistemindeyken USB'ye rufus ile iso yazdırıp format atabilirsiniz. Bir daha açılmaması gibi bir durum olacağını zannetmiyorum. Fakat USB'nin çalıştığından emin olun. Bazı sorunlu USB'lerde format atılmıyor. %10 %80 gibi yerlerde hata veriyor. Emin olup format atabilirsiniz.
Bilgisayar bu aralar çok yavaş çalışıyor ve zaten format atmayalı 6 ay oldu şimdi şöyle bir şey diyeceğim benim bilgisayar dualboot ve Linux Mint, grub ve Windows 10 C: Diskinde. Ben şimdi format atarsam bilgisayarın açılmama ihtimalinden korkuyorum. Nasıl format atacağım?