Çözüldü Linux Mint VirtualBox USB görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ayberk2310ofpc

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8 gb ram 120 gb hikvision c100 sata 3 ssd intel core i5 2430m 2.40 ghz intel hd graphics 3000
Meslek
pc
Arkadaşlar bilgisayarımda Linux Mint kurulu ben de VirtualBox 6.1 kullanıyorum. Sanal PC'de Windows kurdum USB'yi sanal PC'ye bağlayacaktım ama USB takılı olsa da görünmüyor. Extension pack kurulu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar bilgisayarımda Linux Mint kurulu ben de VirtualBox 6.1 kullanıyorum. Sanal PC'de Windows kurdum USB'yi sanal PC'ye bağlayacaktım ama USB takılı olsa da görünmüyor. Extension pack kurulu.

Passthrough yapman gerekiyor görmesi için. Yaptın mı?

Passthrough yapman gerekiyor görmesi için. Yaptın mı?

Çözüm
Passthrough ne oluyor🙃

Sanal makine ile gerçek makine arasında doğal olarak bir katman var. Bu katmandan dolayı sanal makine gerçek donanıma dilediği gibi erişemez. Passthrough ile belirli donanımlara erişebilmesini sağlarsın. USB passthrough ile gerçek makinedeki USB'nin sanal makinede görünmesini sağlarsın.

Kanka sorunu çözdüm dediğin yöntemi yaptım.
Sanal PC'ye Windows 10 kurdum oradan Rufus ile Windows to GO yapacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı