Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.368 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #11 izmirkartali dedi: Size GRUB yeri sorunca birinci diskin başını seçin. Diskin adı "samsung_ssd" ise "Samsung_ssd diskinin başı" gibi görünür. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz gibi Free Space'i seçtim ve / dizinini yapıp alttakini de 1TB'lik ana SSD'mi seçtim fakat yine, yine olmadı.
izmirkartali dedi: Size GRUB yeri sorunca birinci diskin başını seçin. Diskin adı "samsung_ssd" ise "Samsung_ssd diskinin başı" gibi görünür. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz gibi Free Space'i seçtim ve / dizinini yapıp alttakini de 1TB'lik ana SSD'mi seçtim fakat yine, yine olmadı.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 23 Aralık 2023 #12 Ahmsef dedi: Hocam dediğiniz gibi Free Space'i seçtim ve / dizinini yapıp alttakini de 1TB'lik ana SSD'mi seçtim fakat yine, yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Kurulum tamamlandı mı? Herhangi bir hata mesajı vermedi mi?
Ahmsef dedi: Hocam dediğiniz gibi Free Space'i seçtim ve / dizinini yapıp alttakini de 1TB'lik ana SSD'mi seçtim fakat yine, yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Kurulum tamamlandı mı? Herhangi bir hata mesajı vermedi mi?
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.368 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #13 izmirkartali dedi: Kurulum tamamlandı mı? Herhangi bir hata mesajı vermedi mi? Genişletmek için tıkla... Hocam başta yüklenirken 1-2 warning geliyor ama kurulumda hiçbir şey demedi. Sanırsam BIOS yüklemeden GRUB seçmem lazım.
izmirkartali dedi: Kurulum tamamlandı mı? Herhangi bir hata mesajı vermedi mi? Genişletmek için tıkla... Hocam başta yüklenirken 1-2 warning geliyor ama kurulumda hiçbir şey demedi. Sanırsam BIOS yüklemeden GRUB seçmem lazım.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 23 Aralık 2023 #14 Ahmsef dedi: Hocam başta yüklenirken 1-2 warning geliyor ama kurulumda hiçbir şey demedi. Sanırsam BIOS yüklemeden GRUB seçmem lazım. Genişletmek için tıkla... Müsaitseniz o uyarıların görüntülerini alıp paylaşırsanız sorunu anlamamıza yardımcı olursunuz.
Ahmsef dedi: Hocam başta yüklenirken 1-2 warning geliyor ama kurulumda hiçbir şey demedi. Sanırsam BIOS yüklemeden GRUB seçmem lazım. Genişletmek için tıkla... Müsaitseniz o uyarıların görüntülerini alıp paylaşırsanız sorunu anlamamıza yardımcı olursunuz.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.368 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #15 izmirkartali dedi: Müsaitseniz o uyarıların görüntülerini alıp paylaşırsanız sorunu anlamamıza yardımcı olursunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben artık pes ettim. VM ile yoluma devam edeyim en iyisi. Zaten bu işin sonunda ya PC'yi bozacağım ya da kendimi
izmirkartali dedi: Müsaitseniz o uyarıların görüntülerini alıp paylaşırsanız sorunu anlamamıza yardımcı olursunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben artık pes ettim. VM ile yoluma devam edeyim en iyisi. Zaten bu işin sonunda ya PC'yi bozacağım ya da kendimi
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 23 Aralık 2023 #16 Ahmsef dedi: Hocam ben artık pes ettim. VM ile yoluma devam edeyim en iyisi. Zaten bu işin sonunda ya PC'yi bozacağım ya da kendimi Genişletmek için tıkla... Bir mola verin ama başka zaman yine deneyin. Rehberlere gözatmayı ihmal etmeyin.
Ahmsef dedi: Hocam ben artık pes ettim. VM ile yoluma devam edeyim en iyisi. Zaten bu işin sonunda ya PC'yi bozacağım ya da kendimi Genişletmek için tıkla... Bir mola verin ama başka zaman yine deneyin. Rehberlere gözatmayı ihmal etmeyin.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.368 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #17 izmirkartali dedi: Bir mola verin ama başka zaman yine deneyin. Rehberlere gözatmayı ihmal etmeyin. Genişletmek için tıkla... Evet hocam 12 saatlik kısa moladan sonra bana yardımcı olabilir misiniz?
izmirkartali dedi: Bir mola verin ama başka zaman yine deneyin. Rehberlere gözatmayı ihmal etmeyin. Genişletmek için tıkla... Evet hocam 12 saatlik kısa moladan sonra bana yardımcı olabilir misiniz?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 24 Aralık 2023 #18 Ahmsef dedi: Evet hocam 12 saatlik kısa moladan sonra bana yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabi ki... Aldığınız hata, uyarı mesajlarını da paylaşırsanız işimiz daha kolay olur.
Ahmsef dedi: Evet hocam 12 saatlik kısa moladan sonra bana yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabi ki... Aldığınız hata, uyarı mesajlarını da paylaşırsanız işimiz daha kolay olur.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.368 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #19 izmirkartali dedi: Tabii ki... Aldığınız hata, uyarı mesajlarını da paylaşırsanız işimiz daha kolay olur. Genişletmek için tıkla... Hocam ben işi çözdüm artık ihtiyacınız kalmadı
izmirkartali dedi: Tabii ki... Aldığınız hata, uyarı mesajlarını da paylaşırsanız işimiz daha kolay olur. Genişletmek için tıkla... Hocam ben işi çözdüm artık ihtiyacınız kalmadı
SidelingTree900 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #20 Ahmsef dedi: Hocam ben işi çözdüm artık ihtiyacınız kalmadı Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelttin anlatabilir misin bende de aynı sorun var çok uğraştım ama düzeltemedim sorunu, belki senin çözümün işe yarar.
Ahmsef dedi: Hocam ben işi çözdüm artık ihtiyacınız kalmadı Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelttin anlatabilir misin bende de aynı sorun var çok uğraştım ama düzeltemedim sorunu, belki senin çözümün işe yarar.