Daha fazla
Hocam aslına bakarsanız şu anda direkt Linux Cinnamon indirip temiz kurulum yapmayı düşünüyorum zaten pek bir şey yok şu anki sistemimde, yani kaybetcek dosyam yok.Linux Mint'te folder-color-switcher paketinin kurulu olması aslında yeterli, hangi simge temasını kullanıyorsun?
Evet, gerçekten de tahmin ettiğimden fazla arttı RAM kullanımı. Boşta %13-20 arası kullanırken Xfce, şimdi %30'larda bir kullanım oranı var Cinnamon'un ki 2 GB RAM'e sahip bir sistem düşündüğünüzde 600 MB ediyor ama zaten ana işletim sistemi olarak kullanmadığım için gündelik kullanımda pek sorun olacağını düşünmüyorum. Olursa da zaten Xfce geri dönerim.Bu sisteme Cinnamon uygun olmayabilir, ama kullanım alışkanlıklarına göre değişir tabii.
Ayrıca sizin bir önceki mesajda paylaştığınız resim Thunar dosya yöneticisine ait, bunu sonradan farkedebildim. Siz yanlış dosya yöneticisini açmışsınız. Menüden aratarak Caja dosya yöneticisini açın, bu şekilde dizin rengini değiştirebilirsiniz. Daha önce belirttiğim üzere Thunar dosya yöneticisinde klasör rengi değiştirme özelliği bulunmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.