Çözüldü Linux Mint Xfce açılışta şifre yazmadan başlatma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

393060

Kilopat
Makaleler
3
İyi sosyaller. Linux Mint Xfce kurmayı düşünüyorum sanal makineye kurdum ilk önce, ama açılışta kullanıcı adı ve şifre istiyor. Şifre yazmadan veya bunun başka bir yolu var mı bilgisayar açıldığında şifre filan istemesin.

Çözüm
Kurulumda "Sifre Olmadan Oturum Ac" gibi bir secenek olacak. O secenegi secip devam ederseniz sifreniz sorulmadan acilacak bilgisayar.
Kurulumda "Sifre Olmadan Oturum Ac" gibi bir secenek olacak. O secenegi secip devam ederseniz sifreniz sorulmadan acilacak bilgisayar.

Çözüm
Teşekkür ederim hocam bir de aklımda başka sorular daha var.
Ben Windows format attıktan sonra DirectX9, Visual C++, NVIDIA Physx, Java, VLC Media Player, Adobe Acrobat Reader, XMedia Recode, Microsoft Office 2007 programları kuruyorum ve oynadığım oyunlar Steam ve Epic Games'te ama bunların haricinde oynadığım 2 oyun daha var Minecraft Java Edition ve Friday Night Funkin diye. Minecraft Java Edition'un Linux için desteği vardı, sanırım ama FNF'nin yok. Wine adlı program burada söylediğim (eğer desteklemiyorsa) oyunu ve programları açabilir mi ?

Java, VLC Media Player ve Nvidia Physx var. Adobe Acrobat ve MS Office'in alternatifleri var. DirectX ve Visual C++ kurmaya gerek yok. Digerini bilmiyorum.
Steam oyunlarini protondb.com sitesinden kontrol edin. Minecraft Java ve FNF oynaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…