4 41Nokta Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 314 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #1 Merhaba, bugün Linux Mint Xfce sürümünü kurdum görev çubuğunu ayarlarken yanlışlıkla kaldır gibi bir şeye bastım ve şu anda görev çubuğu gözükmüyor bunu nasıl geri getirebilirim?
Merhaba, bugün Linux Mint Xfce sürümünü kurdum görev çubuğunu ayarlarken yanlışlıkla kaldır gibi bir şeye bastım ve şu anda görev çubuğu gözükmüyor bunu nasıl geri getirebilirim?
Çözüm X X XuaQL 25 Temmuz 2022 Ctrl Alt T tuşlarına basın ve terminale xfce4-panel yazın. Sonra panel gelecektir terminali kapatın ve bu sefer tekrar gidecek sonrasında gelecektir.
Ctrl Alt T tuşlarına basın ve terminale xfce4-panel yazın. Sonra panel gelecektir terminali kapatın ve bu sefer tekrar gidecek sonrasında gelecektir.
X XuaQL Decipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 970 Makaleler 1 Çözümler 11 25 Temmuz 2022 #2 Ctrl Alt T tuşlarına basın ve terminale xfce4-panel yazın. Sonra panel gelecektir terminali kapatın ve bu sefer tekrar gidecek sonrasında gelecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
Ctrl Alt T tuşlarına basın ve terminale xfce4-panel yazın. Sonra panel gelecektir terminali kapatın ve bu sefer tekrar gidecek sonrasında gelecektir.
KS KS 4 41Nokta Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 314 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #3 XuaQL dedi: Ctrl Alt T tuşlarına basın ve terminale xfce4-panel yazın. Sonra panel gelecektir terminali kapatın ve bu sefer tekrar gidecek sonrasında gelecektir. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
XuaQL dedi: Ctrl Alt T tuşlarına basın ve terminale xfce4-panel yazın. Sonra panel gelecektir terminali kapatın ve bu sefer tekrar gidecek sonrasında gelecektir. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. Teşekkürler.