Linux Mint Xfce ile Roblox açılmıyor

mamiyy

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
I3-4160 Rx 580 8GB 8gb ddr3
Öncelikle merhaba, geçen ay indirdiğim Linux'ta Roblox oynamak istedim fakat Roblox'un Linux'a verilen desteği kalkmış. Bende Grape Juice, Lutris yazılımlardan denedim fakat olmadı. Öncelikle sıralarsak Grape Juice'de fotoğraf 1'deki gibi hata verdi bende Lutris'ten deneyeyim dedim onda ise 2. resimdeki gibi hata verdi çözümü nedir biri açıklayabilir mi?

Dosya Ekleri

• grapejuicehata.png
    grapejuicehata.png
    15,4 KB · Görüntüleme: 47
  • 1fotog.png
    1fotog.png
    71,2 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba, geçen ay indirdiğim Linux'ta Roblox oynamak istedim fakat Roblox'un Linux'a verilen desteği kalkmış. Bende grape juice, Lutris yazılımlardan denedim fakat olmadı. Öncelikle sıralarsak grape Juice'de fotoğraf 1'deki gibi hata verdi bende Lutris'ten deneyeyim dedim onda ise 2. resimdeki gibi hata verdi çözümü nedir biri açıklayabilir mi?

Kankam direk Roblox'u Linux'a uyumlayanlar var Mint yazılım yöneticisinde olması gerek Roblox diye arat çalışacaktır denemiştim.

Roblox'un yeni anti-hile yazılımından dolayı Linux'tan oynamak mümkün. Android emülatörü ile oynayabilirsiniz.

Hocam bir açabilsem çok iyi olur. Sadece denemek istiyorum.
Emülatör veya Waydroid dışı yöntemle oynayamazsınız. Grapejuice falan hep eski programlar, şu an işe yaramazlar. Ki onlar zaten wine tabanlılar, windows sürümünü çalıştırmaya yönelik. Siz android sürümünü çalıştırmalısınız.

Emülatör veya waydroid dışı yöntemle oynayamazsınız. Grapejuice falan hep eski programlar, şu an işe yaramazlar. Ki onlar zaten Wine tabanlılar, Windows sürümünü çalıştırmaya yönelik. Siz Android sürümünü çalıştırmalısınız.

Hocam Linux Mint waydroid desteklemiyormuş bende Mint içinde GNOME Shell kurdum, oradan açtım fakat bilgisayarımın kötü olmasından dolayı çok kasma yapıyor bu yüzden Android USB kurdum şu anda deniyorum umarım olur.

Hocam Linux Mint waydroid desteklemiyormuş bende Mint içinde GNOME Shell kurdum, oradan açtım fakat bilgisayarımın kötü olmasından dolayı çok kasma yapıyor bu yüzden Android USB kurdum şu anda deniyorum umarım olur.
Linux Mint'e Weston kurarsanız Waydroid çalışır. Androidx86 ve benzeri dağıtımları önermem, fazla sorunlular.

Linux Mint'e weston kurarsanız waydroid çalışır. Androidx86 ve benzeri dağıtımları önermem, fazla sorunlular.

Evet ben kullanmaya başladığımda anladım Android 86X bootladığım anda bir sürü hata verdi, belki daha kolay bir yolu vardır diye baktım, waydroid için sizin dediğiniz gibi weston kurdum fakat bu sefer de waydroid açıldı ama Wi-Fi sorunu ve üstüne kasma sorunu başladı Wi-Fi sorununu çözdüm fakat kasma ile alakalı bir şey yapamadım direk Linux Mint için Roblox açmamı sağlayacak başka bir şey var mı?

Evet ben kullanmaya başladığımda anladım Android 86X bootladığım anda bir sürü hata verdi, belki daha kolay bir yolu vardır diye baktım, waydroid için sizin dediğiniz gibi weston kurdum fakat bu sefer de waydroid açıldı ama Wi-Fi sorunu ve üstüne kasma sorunu başladı Wi-Fi sorununu çözdüm fakat kasma ile alakalı bir şey yapamadım direk Linux Mint için Roblox açmamı sağlayacak başka bir şey var mı?
Eskiden olsa vardı ama artık yok hocam. Kasma sebebi muhtemelen PC'nin eski oluşudur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı