InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 26 Mayıs 2021 #1 Aradım ama bulamadım ne yazık ki. Atabilir misiniz?
Çözüm Finch0900 26 Mayıs 2021 Linux Mint 20.1 "Ulyssa" - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. linuxmint.com
Linux Mint 20.1 "Ulyssa" - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. linuxmint.com
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 26 Mayıs 2021 #11 InternetciMen dedi: Hocam ben Xfce Linux yazdım o zaman çıkmadı tam olarak bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Neyse, sorun değil. Yeni başladınız sanırım, o yüzden tam isimleri bilemeyebilirsiniz. Sadece tuhafıma gitti... Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Hocam ben Xfce Linux yazdım o zaman çıkmadı tam olarak bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Neyse, sorun değil. Yeni başladınız sanırım, o yüzden tam isimleri bilemeyebilirsiniz. Sadece tuhafıma gitti...
KS KS InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 26 Mayıs 2021 #12 runit dedi: Neyse, sorun değil. Yeni başladınız sanırım, o yüzden tam isimleri bilemeyebilirsiniz. Sadece tuhafıma gitti... Genişletmek için tıkla... Anlayışınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
runit dedi: Neyse, sorun değil. Yeni başladınız sanırım, o yüzden tam isimleri bilemeyebilirsiniz. Sadece tuhafıma gitti... Genişletmek için tıkla... Anlayışınız için teşekkürler.