Slayex.exe
Decapat
Selam arkadaşlar, ben 1 saat önce Linux Mint kurdum ve bunda Windows'ta oynadığım oyunları oynamak istiyorum ama oynayamıyorum, ne yapmalıyım?
WINE .bat bile çalıştırır ki ayrı bir şeye gerek yok..win uzantılı dosyalar hakkında bilgim yok, belki @Bayram Tempest hocam biliyordur.
Amacın Windows'ta olduğu gibi bir programa çift tıklayıp onun penceresi ile karşılaşmak ise bu mümkün değil. Wine gibi projeler var ancak günümüz Windows programlarının çoğu Win32 Api'sini kullanmıyor bundan dolayı Wine ekibi çok iyi iş çıkarmış olsalarda bu kadar fazla kütüphaneyi baştan yazamazlar o yüzden detekleyen oyunları arkadaşın dediği şekilde oynayabilirsin eğer exe çalıştırmak istiyorsan Wine'ın yettiği kadar.
Pekala teşekkürler.Amacın Windows'ta olduğu gibi bir programa çift tıklayıp onun penceresi ile karşılaşmak ise bu mümkün değil. Wine gibi projeler var ancak günümüz Windows programlarının çoğu Win32 Api'sini kullanmıyor bundan dolayı Wine ekibi çok iyi iş çıkarmış olsalarda bu kadar fazla kütüphaneyi baştan yazamazlar o yüzden detekleyen oyunları arkadaşın dediği şekilde oynayabilirsin eğer exe çalıştırmak istiyorsan Wine'ın yettiği kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.