Linux Mint'ta Windows programları nasıl çalıştırılır?

Slayex.exe

Decapat
Selam arkadaşlar, ben 1 saat önce Linux Mint kurdum ve bunda Windows'ta oynadığım oyunları oynamak istiyorum ama oynayamıyorum, ne yapmalıyım?

Buradan oyunun çalışıp çalışmadığına bakabilirsin. Steam native destekli Epic Games ise Heroic Games Launcher ile kullanılabiliyor.
Eğer oyun online ise şuradan Anti-Cheat sisteminin desteklenip desteklenmediğine bakabilirsin.
Diğer yöntemler için şu videoya göz atabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan oyunun çalışıp çalışmadığına bakabilirsin. Steam native destekli Epic Games ise Heroic Games Launcher ile kullanılabiliyor.
Eğer oyun online ise şuradan Anti-Cheat sisteminin desteklenip desteklenmediğine bakabilirsin.
Diğer yöntemler için şu videoya göz atabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben win uzantısı kurmak istiyorum.

Aslında bir rehber vardı görmüştüm bi ara ama arama yaparsan bulabilirsin bence.

Attığım videoda zaten setup dosyalarının nasıl çalıştırıldığı yazıyor, eğer setup değil direkt kurulu oyunu oynayacaksanız şu rehbere bakabilirsiniz.

Selam arkadaşlar, ben 1 saat önce Linux Mint kurdum ve bunda Windows'ta oynadığım oyunları oynamak istiyorum ama oynayamıyorum, ne yapmalıyım?
Valorant veya Fortnite tarzı oynayacaksan Windows şart.
Geri kalanları lutris kullanarak oynayabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı