Linux Mint'te 2. GPU ile oyun oynanır mı?

Penguen999

Attopat
Daha fazla  
Şimdi iGPU ve NVIDIA ekran kartları arasında seçim yapabiliyor muyum? Windows'ta sağ tık, bu programı yüksek performanslı NVIDIA GPU ile aç'a basarız. Bunu Linux Mint'te yapabilir miyim?

Linux'ta ekran kartı sürücüsünü kurduktan sonra görev çubuğuna ekran kartını değiştirebileceğiniz bir ayar ekleniyor. Intel'i ya da NVIDIA'yı seçtiğiniz zaman oturumu kapatıp açtığınızda seçtiğiniz ekran kartını kullanmaya başlamış oluyor. Programa özel ekran kartı ayarı yok diye biliyorum.

Linux'ta ekran kartı sürücüsünü kurduktan sonra görev çubuğuna ekran kartını değiştirebileceğiniz bir ayar ekleniyor. Intel'i ya da NVIDIA'yı seçtiğiniz zaman oturumu kapatıp açtığınızda o ekran kartını kullanmaya başlamış oluyor. Programa özel ekran kartı ayarı yok diye biliyorum.

Tamam. Ben NVIDIA'yı ayarlarım o zaman.

Linux'ta ekran kartı sürücüsünü kurduktan sonra görev çubuğuna ekran kartını değiştirebileceğiniz bir ayar ekleniyor. Intel'i ya da NVIDIA'yı seçtiğiniz zaman oturumu kapatıp açtığınızda seçtiğiniz ekran kartını kullanmaya başlamış oluyor. Programa özel ekran kartı ayarı yok diye biliyorum.
Bunu Linux'ta diyerek genelleyemeyiz çünkü tek bir Linux yok. Bu gibi GPU Switch'ler için bazı dağıtımlar envycontrol kullanıyor. Görev çubuğunda gördüğün applet de büyük ihtimal envycontrol-applet olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı